Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakreparatie van uw woning of bedrijf

Tijdens een hevige storm kan er schade aan uw dakbedekking ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan kleine steentjes en takken die tijdens de storm tegen uw dakbedekking slaan. Als gevolg hiervan ontstaan er gaatjes of scheurtjes in de dakbedekking, die u vaak niet meteen in de gaten heeft. Het regenwater sijpelt via deze beschadigingen bij uw woning naar binnen, waar het kan zorgen voor een blijvende waterschade aan het houtwerk van uw dak of uw muren en plafond.

Dakreparatie uitvoeren

Niet alleen een storm kan voor schade aan uw dak zorgen, ook zal uw dakbedekking door de jaren heen versleten raken. Ook door slijtage kunnen er gaatjes en barstjes ontstaan, die doorgaans het begin van een lekkage vormen.

Waterschade voorkomen met een dakreparatie

Een dakreparatie uitvoeren is in dit geval de beste oplossing. Bij het uitvoeren van een dakreparatie loopt een dakdekker uw volledige dakbedekking na op slijtage en zal dit waar mogelijk direct voor u verhelpen. Op een plat dak kan het dichtbranden van gaatjes en barstjes vaak voldoende zijn om een lekkage tegen te gaan. Een dakreparatie uitvoeren kan bij HomeTeam, waar gespecialiseerde dakdekkers voor u klaarstaan. Wij zorgen ervoor dat de kans op (meer) waterschade geminimaliseerd wordt.

Dakbedekking vervangen bij schade

In sommige gevallen is een dakreparatie uitvoeren niet meer mogelijk. De slijtage aan uw dakbedekking is in dat geval dermate groot, dat het herstellen van uw dak alleen maar zorgt voor het verzwakken van uw dakbedekking. U kunt er in dit geval het beste voor kiezen om uw bestaande dakbedekking te vervangen voor nieuwe dakbedekking. Onze dakdekkers geven u graag meer informatie over de verschillende soorten dakbedekking die tegenwoordig worden aangeboden. Kiest u bijvoorbeeld voor een conventioneel type dakbedekking, of geeft u de voorkeur aan een modernere dakbedekking?

Door uw dakbedekking tijdens een dakreparatie te laten vervangen kunt u naast het voorkomen van waterschade ook bijdragen aan een betere isolatiewaarde van uw woning.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions