Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakreparatie van uw woning of bedrijf

Tijdens een hevige storm kan er schade aan uw dakbedekking ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan kleine steentjes en takken die tijdens de storm tegen uw dakbedekking slaan. Als gevolg hiervan ontstaan er gaatjes of scheurtjes in de dakbedekking, die u vaak niet meteen in de gaten heeft. Het regenwater sijpelt via deze beschadigingen bij uw woning naar binnen, waar het kan zorgen voor een blijvende waterschade aan het houtwerk van uw dak of uw muren en plafond.

Dakreparatie uitvoeren

Niet alleen een storm kan voor schade aan uw dak zorgen, ook zal uw dakbedekking door de jaren heen versleten raken. Ook door slijtage kunnen er gaatjes en barstjes ontstaan, die doorgaans het begin van een lekkage vormen.

Waterschade voorkomen met een dakreparatie

Een dakreparatie uitvoeren is in dit geval de beste oplossing. Bij het uitvoeren van een dakreparatie loopt een dakdekker uw volledige dakbedekking na op slijtage en zal dit waar mogelijk direct voor u verhelpen. Op een plat dak kan het dichtbranden van gaatjes en barstjes vaak voldoende zijn om een lekkage tegen te gaan. Een dakreparatie uitvoeren kan bij HomeTeam, waar gespecialiseerde dakdekkers voor u klaarstaan. Wij zorgen ervoor dat de kans op (meer) waterschade geminimaliseerd wordt.

Dakbedekking vervangen bij schade

In sommige gevallen is een dakreparatie uitvoeren niet meer mogelijk. De slijtage aan uw dakbedekking is in dat geval dermate groot, dat het herstellen van uw dak alleen maar zorgt voor het verzwakken van uw dakbedekking. U kunt er in dit geval het beste voor kiezen om uw bestaande dakbedekking te vervangen voor nieuwe dakbedekking. Onze dakdekkers geven u graag meer informatie over de verschillende soorten dakbedekking die tegenwoordig worden aangeboden. Kiest u bijvoorbeeld voor een conventioneel type dakbedekking, of geeft u de voorkeur aan een modernere dakbedekking?

Door uw dakbedekking tijdens een dakreparatie te laten vervangen kunt u naast het voorkomen van waterschade ook bijdragen aan een betere isolatiewaarde van uw woning.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions