Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Herstellen dak en dakgoten

Het dak van uw woning, kantoorpand of appartementencomplex moet uiteraard in perfecte staat zijn want u wilt natuurlijk wel droog zitten. Het komt echter regelmatig voor dat het dak of de dakgoten gebreken beginnen te vertonen. De elementen en de tand des tijds doen hierbij in negatieve zin hun werk. Wanneer er schade is ontstaan aan dakgoot of dak wilt u natuurlijk dat dit door een professional verholpen wordt. HomeTeam is de naam die u in dat geval moet onthouden!

HomeTeam dakenherstellers

Wij werken met gediplomeerde specialisten. Deze dakdekkers zijn werkzaam bij HomeTeam of ze zijn als franchisenemer aan ons verbonden. Ze staan bekend om hun vakwerk, hun prijzen en hun communicatievaardigheden. U weet dus één ding zeker; nadat onze vakmensen zijn geweest zit u weer droog en loopt het water als vanouds weg via de daarvoor bestemde dakgoot of regenpijp.

Herstel dak

Afhankelijk van het type dak waarmee uw pand is uitgerust kunnen er zich verschillende problemen voordoen. Zo kunt u last hebben van losliggende of gebroken dakpannen, en (vooral) bij een plat dak komt het geregeld voor dat er lekkage ontstaat doordat regenwater niet wegloopt. Welk type dak u ook hebt, wanneer er iets niet goed zit komt een specialist van HomeTeam dat herstellen.

Herstel dakgoot

Dakgoten zijn onderdelen aan een pand waar u waarschijnlijk niet elke dag aan denkt. Totdat ze niet meer doen waar ze voor bedoeld zijn natuurlijk. Hangt uw dakgoot scheef, loopt het regenwater niet meer goed weg of zijn er andere mankementen die u aan uw dakgoten constateert? Ook bij dit soort zaken kunt u op de professionele vakspecialisten van HomeTeam rekenen. Kan uw dak of dakgoot wel wat herstelwerkzaamheden gebruiken? Vraag dan bij HomeTeam een offerte aan.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions