Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Herstellen dak en dakgoten

Het dak van uw woning, kantoorpand of appartementencomplex moet uiteraard in perfecte staat zijn want u wilt natuurlijk wel droog zitten. Het komt echter regelmatig voor dat het dak of de dakgoten gebreken beginnen te vertonen. De elementen en de tand des tijds doen hierbij in negatieve zin hun werk. Wanneer er schade is ontstaan aan dakgoot of dak wilt u natuurlijk dat dit door een professional verholpen wordt. HomeTeam is de naam die u in dat geval moet onthouden!

HomeTeam dakenherstellers

Wij werken met gediplomeerde specialisten. Deze dakdekkers zijn werkzaam bij HomeTeam of ze zijn als franchisenemer aan ons verbonden. Ze staan bekend om hun vakwerk, hun prijzen en hun communicatievaardigheden. U weet dus één ding zeker; nadat onze vakmensen zijn geweest zit u weer droog en loopt het water als vanouds weg via de daarvoor bestemde dakgoot of regenpijp.

Herstel dak

Afhankelijk van het type dak waarmee uw pand is uitgerust kunnen er zich verschillende problemen voordoen. Zo kunt u last hebben van losliggende of gebroken dakpannen, en (vooral) bij een plat dak komt het geregeld voor dat er lekkage ontstaat doordat regenwater niet wegloopt. Welk type dak u ook hebt, wanneer er iets niet goed zit komt een specialist van HomeTeam dat herstellen.

Herstel dakgoot

Dakgoten zijn onderdelen aan een pand waar u waarschijnlijk niet elke dag aan denkt. Totdat ze niet meer doen waar ze voor bedoeld zijn natuurlijk. Hangt uw dakgoot scheef, loopt het regenwater niet meer goed weg of zijn er andere mankementen die u aan uw dakgoten constateert? Ook bij dit soort zaken kunt u op de professionele vakspecialisten van HomeTeam rekenen. Kan uw dak of dakgoot wel wat herstelwerkzaamheden gebruiken? Vraag dan bij HomeTeam een offerte aan.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions