Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Herstellen dak en dakgoten Hoogeveen

Om de levensduur van uw dakbedekking zo lang mogelijk te verlengen, dient u regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit te laten voeren. De dakspecialisten van HomeTeam kunnen uw dakbedekking niet alleen onderzoeken op eventuele zwakke punten, maar kunnen de zwakke punten ook direct wegnemen. Zo kunnen de HomeTeam professionals uw dakpannen repareren of vervangen, maar ook uw goten legen of repareren. 

Beschadigde dakbedekking herstellen

Door een vallende tak, slijtage, een storm of een andere externe factor kan uw dakbedekking beschadigen. Kapotte dakbedekking is niet alleen slecht voor de isolatie van uw woning, maar kan ook gevaarlijk zijn. Valt een kapotte dakpan namelijk naar beneden, dan kan dit voor vervelend letsel zorgen. Blijf daarom niet te lang met kapotte dakbedekking zitten, maar laat een HomeTeam specialist langskomen voor professionele herstelwerkzaamheden. Het maakt niet uit of u dakpannen op uw dak heeft liggen of een rieten dakbedekking heeft, want onze bouwspecialisten kunnen overal mee werken. 

Beschadigde dakgoten herstellen

Niet alleen uw dakbedekking, maar ook uw dakgoten kunnen door de jaren heen beschadigen. Onze bouwspecialisten uit Hoogeveen en omgeving kunnen de goten niet alleen legen, maar ook repareren. Door eenmalig een dakspecialist langs te laten komen, verbetert u de afvoer van regenwater met de goten en kunt u veel vochtproblemen voorkomen. 

HomeTeam: ook voor andere bouwspecialisten 

HomeTeam heeft een groot netwerk bouwspecialisten. U kunt ons niet alleen benaderen voor het inhuren van een dakspecialist, maar ook voor het inhuren van timmermannen, stukadoors, schilders en ga zo maar door. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wilt u aan een bouwexpert bij u in de buurt gekoppeld worden, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij stellen u graag voor aan de beste bouwspecialisten de omgeving.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions