Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Herstellen dak en dakgoten Hoogeveen

Om de levensduur van uw dakbedekking zo lang mogelijk te verlengen, dient u regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit te laten voeren. De dakspecialisten van HomeTeam kunnen uw dakbedekking niet alleen onderzoeken op eventuele zwakke punten, maar kunnen de zwakke punten ook direct wegnemen. Zo kunnen de HomeTeam professionals uw dakpannen repareren of vervangen, maar ook uw goten legen of repareren. 

Beschadigde dakbedekking herstellen

Door een vallende tak, slijtage, een storm of een andere externe factor kan uw dakbedekking beschadigen. Kapotte dakbedekking is niet alleen slecht voor de isolatie van uw woning, maar kan ook gevaarlijk zijn. Valt een kapotte dakpan namelijk naar beneden, dan kan dit voor vervelend letsel zorgen. Blijf daarom niet te lang met kapotte dakbedekking zitten, maar laat een HomeTeam specialist langskomen voor professionele herstelwerkzaamheden. Het maakt niet uit of u dakpannen op uw dak heeft liggen of een rieten dakbedekking heeft, want onze bouwspecialisten kunnen overal mee werken. 

Beschadigde dakgoten herstellen

Niet alleen uw dakbedekking, maar ook uw dakgoten kunnen door de jaren heen beschadigen. Onze bouwspecialisten uit Hoogeveen en omgeving kunnen de goten niet alleen legen, maar ook repareren. Door eenmalig een dakspecialist langs te laten komen, verbetert u de afvoer van regenwater met de goten en kunt u veel vochtproblemen voorkomen. 

HomeTeam: ook voor andere bouwspecialisten 

HomeTeam heeft een groot netwerk bouwspecialisten. U kunt ons niet alleen benaderen voor het inhuren van een dakspecialist, maar ook voor het inhuren van timmermannen, stukadoors, schilders en ga zo maar door. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wilt u aan een bouwexpert bij u in de buurt gekoppeld worden, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij stellen u graag voor aan de beste bouwspecialisten de omgeving.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions