Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Herstellen dak en dakgoten Meppel

Het dak van uw woning heeft veel te verduren. Er komt niet alleen veel water op terecht door de jaren heen, maar er komen ook veel takken, bladeren en andere viezigheden op het dak van uw huis. Door de dakbedekking van uw woning goed te onderhouden, voorkomt u veel problemen en zorgt u ervoor dat de dakbedekking langer mee gaat. De specialisten van HomeTeam kunnen de kwaliteit van uw dakbedekking en dakgoten niet alleen controleren, maar kunnen ook herstellende reparaties uitvoeren. 

Kapotte dakbedekking professioneel herstellen

Uw dakbedekking kan door diverse oorzaken kapot gaan. Er kan een zware tak op vallen, maar de dakbedekking kan ook beschadigen door heftige regenval, achterstallig onderhoud of heftige weersomstandigheden. Het maakt niet uit hoe de dakbedekking van uw huis kapot is gegaan, want de dakspecialisten van HomeTeam kunnen alle soorten beschadigingen verhelpen. De specialisten kunnen een deel van de dakbedekking vervangen, maar ook kleine reparaties uitvoeren voor het beste resultaat. 

Volle dakgoten legen

In uw goten komt door de jaren heen niet alleen veel regenwater, maar ook viezigheden als bladeren, takjes en mos. Door de goten te laten legen, verbetert u de afvoer van het regenwater. De specialisten van HomeTeam kunnen u ook hierin ondersteunen. Zij voeren niet alleen complexe onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit, maar kunnen ook dit soort klussen voor u uitvoeren. 

Dakspecialist nodig in Meppel? HomeTeam helpt u graag

Zoekt u een dakspecialist in Meppel en omgeving, zodat u uw dakbedekking en/of goten eens goed onder handen kunt laten nemen? Dan helpen wij u graag de beste dakspecialist te vinden. Meer weten over onze bouwspecialisten? Neem dan contact met ons op. Ook als u andere vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen om uw vragen te laten beantwoorden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions