Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Herstellen dak en dakgoten Steenwijk 

HomeTeam heeft een groot netwerk met ervaren en betrouwbare bouwspecialisten, ook uit Steenwijk en omgeving. Een groot deel van onze bouwspecialisten mag zichzelf dakexpert noemen. Zij kunnen uw dakbedekking repareren, maar kunnen uw dak ook onderhouden of uw goten schoonmaken.

Kapotte dakbedekking repareren 

Heeft u te maken met beschadigde dakbedekking, bijvoorbeeld door een vallende tak, slijtage of een harde storm? Dan stuurt HomeTeam graag een ervaren dakspecialist naar u toe om dit dakprobleem op te lossen. Ook als u last heeft van een lekkage door gaten in de dakbedekking, komen onze dakspecialisten u helpen. Ze sporen de lekkage op, herstellen uw dakbedekking en zorgen ervoor dat u geen vochtproblemen meer heeft.

Dakgoten schoonmaken 

U moet de goten van uw dak regelmatig laten reinigen, zeker als uw woning in een bosrijke omgeving staat of in de buurt van een boom staat die veel bladeren verliest. U kunt zelf op een ladder klimmen om de goten te reinigen, maar u kunt dit ook door een HomeTeam expert laten doen. Op deze manier weet u niet alleen zeker dat de goten goed gereinigd worden, maar bespaart u bovendien veel tijd. Het schoonmaken van de goten is namelijk een tijdrovende klus. 

Snel geholpen door een ervaren specialist? 

Bij HomeTeam wordt u altijd snel geholpen. Wij brengen u namelijk in contact met een bouwspecialist die uw klus direct voor u kan uitvoeren. Ook wordt u altijd goed geholpen. HomeTeam werkt namelijk alleen met de beste, meest betrouwbare en meest ervaren bouwspecialisten uit Steenwijk en omgeving.
 
Heeft u vragen over de werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren? Neem dan contact met ons op. Wilt u direct een afspraak maken met en HomeTeam specialist, dan kunt u ook contact met ons opnemen. 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions