Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Herstellen dak en dakgoten Steenwijk 

HomeTeam heeft een groot netwerk met ervaren en betrouwbare bouwspecialisten, ook uit Steenwijk en omgeving. Een groot deel van onze bouwspecialisten mag zichzelf dakexpert noemen. Zij kunnen uw dakbedekking repareren, maar kunnen uw dak ook onderhouden of uw goten schoonmaken.

Kapotte dakbedekking repareren 

Heeft u te maken met beschadigde dakbedekking, bijvoorbeeld door een vallende tak, slijtage of een harde storm? Dan stuurt HomeTeam graag een ervaren dakspecialist naar u toe om dit dakprobleem op te lossen. Ook als u last heeft van een lekkage door gaten in de dakbedekking, komen onze dakspecialisten u helpen. Ze sporen de lekkage op, herstellen uw dakbedekking en zorgen ervoor dat u geen vochtproblemen meer heeft.

Dakgoten schoonmaken 

U moet de goten van uw dak regelmatig laten reinigen, zeker als uw woning in een bosrijke omgeving staat of in de buurt van een boom staat die veel bladeren verliest. U kunt zelf op een ladder klimmen om de goten te reinigen, maar u kunt dit ook door een HomeTeam expert laten doen. Op deze manier weet u niet alleen zeker dat de goten goed gereinigd worden, maar bespaart u bovendien veel tijd. Het schoonmaken van de goten is namelijk een tijdrovende klus. 

Snel geholpen door een ervaren specialist? 

Bij HomeTeam wordt u altijd snel geholpen. Wij brengen u namelijk in contact met een bouwspecialist die uw klus direct voor u kan uitvoeren. Ook wordt u altijd goed geholpen. HomeTeam werkt namelijk alleen met de beste, meest betrouwbare en meest ervaren bouwspecialisten uit Steenwijk en omgeving.
 
Heeft u vragen over de werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren? Neem dan contact met ons op. Wilt u direct een afspraak maken met en HomeTeam specialist, dan kunt u ook contact met ons opnemen. 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions