Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Onderhoud dak en dakgoten

“Voorkomen is beter dan genezen”, een stelling die bij veel zaken opgaat. Ook wanneer het op uw dak en uw dakgoten aankomt. Goed onderhoud kan namelijk forse schade voorkomen. Omdat schade vaak gepaard gaat met aanzienlijke kosten is het daarom verstandig om een professional regelmatig naar de staat van uw dakgoten en uw dak te laten kijken. Zulke specialisten vindt u bij HomeTeam.
HomeTeam namelijk op vrijwel alle vlakken die met woningbouw en vastgoedonderhoud te maken hebben specialisten in huis. Ofwel omdat ze bij HomeTeam werken, ofwel omdat ze door middel van een franchiseformule aan ons verbonden zijn.

Dakgoten onderhouden

De dakdekkers van HomeTeam zijn vakmensen die u een hoop ellende kunnen besparen door uw dak en dakgoot regelmatig op mankementen te checken. Denk bijvoorbeeld aan dakgoten die niet meer in de juiste hoek hangen of goten waar bladeren zich beginnen op te hopen. Voor u het weet krijgt u te maken met regenwater dat alle kanten op stroomt, behalve de gewenste kant. Ook kunnen onze dakdekkers (beginnende) rot- en roestplekken herkennen en hierbij de juiste maatregelen nemen. Zo blijven uw goten in de perfecte conditie.

Daken onderhouden

Wanneer de wind en regen vrij spel hebben en uw dak niet meer de bescherming biedt die u mag verwachten bent u eigenlijk te laat. Wanneer een dak namelijk regelmatig wordt nagekeken is de kans een stuk kleiner dat er plotseling grote problemen optreden.
HomeTeam stuurt op aanvraag een dakdekker die bijzonder ervaren is en bovendien beschikt over de juiste diploma’s en certificaten. Zaken als losliggende dakpannen, of dakplaten die niet meer precies op hun plaats liggen merkt hij op en hij doet er iets aan. Zo bent u er van verzekerd dat het dak van uw woning, complex of kantoorpand in goede staat blijven verkeren. Een offerte is bij HomeTeam zo aangevraagd.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions