Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Onderhoud dak Hoogeveen

Het is belangrijk uw woning goed te onderhouden. Door uw woning goed te onderhouden, gaan de verschillende onderdelen van het pand langer mee en beschermt u bovendien de waarde van uw huis. HomeTeam kan u helpen alle onderdelen van uw woning te onderhouden, waaronder de dakbedekking van het pand. Dit doen wij in Hoogeveen, maar ook in de omgeving van deze woonplaats.

De levensduur van uw dakbedekking verlengen

Door uw dak goed te laten onderhouden, kunt u de levensduur van de dakbedekking flink verlengen. Dit betekent dat u de dakbedekking jaren langer kunt laten liggen, zonder nieuwe dakbedekking aan te moeten schaffen. U investeert eenmalig geld in het onderhoud van uw woning, maar uiteindelijk bespaart u hier juist geld mee. Door uw woning goed te onderhouden, hoeft u namelijk minder geld uit te geven aan nieuwe onderdelen voor uw huis. HomeTeam raadt u dan ook aan regelmatig in een onderhoudsbeurt te investeren.

HomeTeam: professioneel onderhoud voor alle soorten daken

HomeTeam heeft een groot netwerk met dakspecialisten in Hoogeveen en omgeving. Deze dakspecialisten kunnen u helpen uw dakbedekking te vervangen, maar kunnen uw dakbedekking ook een onderhoudsbeurt geven. Het maakt niet uit welke dakbedekking u op uw huis heeft liggen, want de specialisten van HomeTeam kunnen alle daken onderhouden. Denk hierbij aan daken met dakpannen, maar ook aan daken met rieten dakbedekking. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op, want wij vertellen u graag meer over onze diensten, tarieven en andere relevante zaken. Wilt u in contact komen met een specialist bij u in de buurt? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij koppelen u graag aan de juiste specialist in ons grote HomeTeam netwerk, zodat u deze direct kunt inhuren voor uw klus.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions