Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Onderhoud dak Meppel

Heeft u enkele jaren geleden in dakbedekking geïnvesteerd? Dan is de kans groot dat uw dakbedekking inmiddels toe is aan een flinke onderhoudsbeurt. HomeTeam koppelt u graag aan een bouwspecialist die uw dak een complete onderhoudsbeurt geeft. 

Waarom uw dak onderhouden?

Door uw dakbedekking goed te onderhouden, kunt u de levensduur van de dakpannen flink verlengen. Dit betekent dat u minder snel in nieuwe dakbedekking hoeft te investeren. Verder voorkomt goed onderhoud problemen met uw dakbedekking. Door uw dakbedekking regelmatig na te laten kijken, kunt u voorkomen dat u te maken krijgt met vocht- en tochtproblemen. Een goede onderhoudsbeurt draagt dan ook zeker bij aan uw wooncomfort.

Een onderhoudsbeurt: hoe vaak is het nodig?

U hoeft uw dakbedekking niet ieder jaar te onderhouden. Laat u uw dakbedekking eens per paar jaar nakijken, dan is dit ook zeker voldoende. Is uw dakbedekking wat ouder, dan is het verstandig om wat vaker in een onderhoudsbeurt te investeren. Oudere dakbedekking gaat namelijk sneller kapot. 

Vakkundig dakonderhoud door een HomeTeam expert

HomeTeam helpt u graag een bouwspecialist uit Meppel en omgeving te vinden om uw dakbedekking vakkundig, snel en goedkoop te onderhouden. Alle specialisten in ons netwerk hebben jarenlange ervaring in het vak, werken nauwkeurig, zijn snel en zijn op en top servicegericht. Het maakt niet uit welke specialist u inhuurt voor de onderhoudsbeurt van uw dakbedekking, want bij HomeTeam heeft u de garantie op hoge kwaliteit. 

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Ook als u een offerte aan wil vragen of een afspraak wil maken met een HomeTeam specialist, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden, een offerte op te stellen of een afspraak voor u in te plannen

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions