Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Onderhoud dakgoten Meppel

De goten die op uw dak bevestigd zijn, hebben een belangrijke functie. Deze zorgen er namelijk voor dat het water dat op uw dak terecht komt, goed wordt afgevoerd. Door de goten op het dak goed te (laten) onderhouden, weet u zeker dat het water op uw dak goed afgevoerd wordt. HomeTeam kan uw volledige dak onderhouden, maar kan ook enkel de goten van uw dak onderhouden om het afvoeren van water te ondersteunen.

Onderhoud: waarom is het nodig?

Het is erg belangrijk de goten op uw dak goed te laten onderhouden. Doet u dit niet, dan kunnen de goten verstopt raken door bladeren, mos en andere viezigheden. Dit betekent dat het water op uw dak niet meer afgevoerd. wordt. Is dit het geval, dan blijft het water op het dak staan. Hierdoor kunnen er schadelijke lekkages ontstaan, zeker op een plat dak. Wilt u dit voorkomen? Dan laat u de goten van uw dak regelmatig schoonmaken en eventueel repareren, zodat het water goed afgevoerd wordt en er geen lekkages kunnen ontstaan.

HomeTeam: dakgoten schoonmaken, repareren en vervangen

U kunt de goten van uw dak zelf onderhouden, maar u kunt hier ook een HomeTeam specialist voor inhuren. Ook als u in Meppel of de omgeving van deze woonplaats woont, is dit mogelijk. De specialisten van HomeTeam werken namelijk ook in deze regio.

Uw HomeTeam specialist kan de goten van uw dak enkel schoon komen maken, maar kan deze ook repareren en eventueel (deels) vervangen. Is een deel van de dakgoot beschadigd? Dan kan de HomeTeam specialist dit deel repareren of vervangen door een nieuwe dakgoot. Zo kan uw dak er weer even tegenaan. Wilt u meer weten over het onderhouden, repareren of vervangen van uw dakgoten? Neem dan gerust contact op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions