Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Onderhoud dakgoten Meppel

De goten die op uw dak bevestigd zijn, hebben een belangrijke functie. Deze zorgen er namelijk voor dat het water dat op uw dak terecht komt, goed wordt afgevoerd. Door de goten op het dak goed te (laten) onderhouden, weet u zeker dat het water op uw dak goed afgevoerd wordt. HomeTeam kan uw volledige dak onderhouden, maar kan ook enkel de goten van uw dak onderhouden om het afvoeren van water te ondersteunen.

Onderhoud: waarom is het nodig?

Het is erg belangrijk de goten op uw dak goed te laten onderhouden. Doet u dit niet, dan kunnen de goten verstopt raken door bladeren, mos en andere viezigheden. Dit betekent dat het water op uw dak niet meer afgevoerd. wordt. Is dit het geval, dan blijft het water op het dak staan. Hierdoor kunnen er schadelijke lekkages ontstaan, zeker op een plat dak. Wilt u dit voorkomen? Dan laat u de goten van uw dak regelmatig schoonmaken en eventueel repareren, zodat het water goed afgevoerd wordt en er geen lekkages kunnen ontstaan.

HomeTeam: dakgoten schoonmaken, repareren en vervangen

U kunt de goten van uw dak zelf onderhouden, maar u kunt hier ook een HomeTeam specialist voor inhuren. Ook als u in Meppel of de omgeving van deze woonplaats woont, is dit mogelijk. De specialisten van HomeTeam werken namelijk ook in deze regio.

Uw HomeTeam specialist kan de goten van uw dak enkel schoon komen maken, maar kan deze ook repareren en eventueel (deels) vervangen. Is een deel van de dakgoot beschadigd? Dan kan de HomeTeam specialist dit deel repareren of vervangen door een nieuwe dakgoot. Zo kan uw dak er weer even tegenaan. Wilt u meer weten over het onderhouden, repareren of vervangen van uw dakgoten? Neem dan gerust contact op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions