Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Onderhoud dakgoten Steenwijk

Ieder dak wordt uitgerust met een systeem om water af te voeren. Vaak worden hier goten voor gebruikt. Al het water dat op uw dak terecht komt, stroomt in de goten. Vanuit de goten stroomt het vervolgens door regenpijpen de grond in. Zo wordt water optimaal afgevoerd. 

In de goten van uw dak komt niet alleen water terecht, maar ook bladeren, mos en andere viezigheden. Door de goten regelmatig te laten onderhouden, voorkomt u dat deze viezigheden de afvoering van water van uw dak in de weg zitten. 

Onderhoud dakgoten: hoe vaak is het nodig?

U hoeft uw dakgoten niet iedere week leeg te maken, maar het is wel goed dit regelmatig te (laten) doen. Laat u uw goten eens per jaar reinigen en nakijken op eventuele beschadigingen, dan weet u zeker dat het waterafvoersysteem van uw dak goed blijft functioneren. Dit is belangrijk, want verstopte goten kunnen voor vervelende lekkages zorgen. 

Uw dak laten onderhouden door een expert

U kunt de goten van uw dak zelf schoonmaken en nakijken op beschadigingen, maar u kunt dit ook door een expert laten doen. Door een expert van HomeTeam in te huren voor deze klus, weet u zeker dat de goten van uw dak goed onderhouden worden. Ook bespaart u tijd, aangezien u nu zelf het dak niet op hoeft om de goten schoon te maken, na te kijken en eventueel te repareren

Wilt u meer weten over het inhuren van een HomeTeam expert? Neem dan contact met ons op. Wilt u in contact komen met een HomeTeam specialist uit Steenwijk en omgeving? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij stellen u graag aan een ervaren dakspecialist uit Steenwijk en omgeving voor, die u kunt inhuren om uw goten te onderhouden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions