Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Onderhoud dakgoten Steenwijk

Ieder dak wordt uitgerust met een systeem om water af te voeren. Vaak worden hier goten voor gebruikt. Al het water dat op uw dak terecht komt, stroomt in de goten. Vanuit de goten stroomt het vervolgens door regenpijpen de grond in. Zo wordt water optimaal afgevoerd. 

In de goten van uw dak komt niet alleen water terecht, maar ook bladeren, mos en andere viezigheden. Door de goten regelmatig te laten onderhouden, voorkomt u dat deze viezigheden de afvoering van water van uw dak in de weg zitten. 

Onderhoud dakgoten: hoe vaak is het nodig?

U hoeft uw dakgoten niet iedere week leeg te maken, maar het is wel goed dit regelmatig te (laten) doen. Laat u uw goten eens per jaar reinigen en nakijken op eventuele beschadigingen, dan weet u zeker dat het waterafvoersysteem van uw dak goed blijft functioneren. Dit is belangrijk, want verstopte goten kunnen voor vervelende lekkages zorgen. 

Uw dak laten onderhouden door een expert

U kunt de goten van uw dak zelf schoonmaken en nakijken op beschadigingen, maar u kunt dit ook door een expert laten doen. Door een expert van HomeTeam in te huren voor deze klus, weet u zeker dat de goten van uw dak goed onderhouden worden. Ook bespaart u tijd, aangezien u nu zelf het dak niet op hoeft om de goten schoon te maken, na te kijken en eventueel te repareren

Wilt u meer weten over het inhuren van een HomeTeam expert? Neem dan contact met ons op. Wilt u in contact komen met een HomeTeam specialist uit Steenwijk en omgeving? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij stellen u graag aan een ervaren dakspecialist uit Steenwijk en omgeving voor, die u kunt inhuren om uw goten te onderhouden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions