Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Diensten

HomeTeam is een compleet team met allerhande vakspecialisten. Een muur stuken, de elektra vervangen of een dak op een huis maken: bij HomeTeam hoeft u niet te zoeken naar verschillende specialisten voor uw project aan huis of ander gebouw. Bij HomeTeam bevinden alle vakmensen zich onder één dak. Ons dienstenpakket is zeer uitgebreid en zorgt ervoor dat uw project of klus altijd wordt aangepakt.

Welke diensten biedt HomeTeam?

Allereerst biedt HomeTeam verschillende klusteams. U kunt een team inhuren voor kleine klussen, waarbij maar één vak uitgeoefend wordt, maar u kunt ook een compleet team inhuren met specialisten van verschillende disciplines. Hierbij kunnen teams worden ingezet voor onderhoud, renovatie en verbouwingen.

Nieuw- of verbouw, renovatie of onderhoud

HomeTeam neemt elke klus aan op het gebied van bouw, renovatie of onderhoud. Wij regelen alles tot in de puntjes, waarbij kwaliteit en service centraal staan. Onze tarieven zijn scherp, waardoor u voordelig uw klus kunt laten klaren. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Timmerwerken

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions