Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Diensten

HomeTeam is een compleet team met allerhande vakspecialisten. Een muur stuken, de elektra vervangen of een dak op een huis maken: bij HomeTeam hoeft u niet te zoeken naar verschillende specialisten voor uw project aan huis of ander gebouw. Bij HomeTeam bevinden alle vakmensen zich onder één dak. Ons dienstenpakket is zeer uitgebreid en zorgt ervoor dat uw project of klus altijd wordt aangepakt.

Welke diensten biedt HomeTeam?

Allereerst biedt HomeTeam verschillende klusteams. U kunt een team inhuren voor kleine klussen, waarbij maar één vak uitgeoefend wordt, maar u kunt ook een compleet team inhuren met specialisten van verschillende disciplines. Hierbij kunnen teams worden ingezet voor onderhoud, renovatie en verbouwingen.

Nieuw- of verbouw, renovatie of onderhoud

HomeTeam neemt elke klus aan op het gebied van bouw, renovatie of onderhoud. Wij regelen alles tot in de puntjes, waarbij kwaliteit en service centraal staan. Onze tarieven zijn scherp, waardoor u voordelig uw klus kunt laten klaren. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Timmerwerken

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions