Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Overkapping plaatsen Hoogeveen

Door uw tuin te verrijken met een overkapping, kunt u nog meer van uw buitenruimte genieten. Onder een tuinoverkapping blijft het namelijk niet alleen lekker warm, maar kunt u ook schuilen als het even regent. Wilt u een tuinoverkapping laten plaatsen in Hoogeveen? Dan brengt HomeTeam u graag in contact met de beste timmermannen in uw omgeving. 

Een tuinoverkapping die helemaal bij u past

Iedereen heeft andere eisen, wensen en verwachtingen bij het plaatsen van een tuinoverkapping. Onze bouwspecialisten begrijpen dit en betrekken u daarom altijd bij het bouwproces. Dit betekent dat u duidelijk kunt aangeven hoe uw tuinoverkapping er wel of niet uit moet komen te zien. Ook kunt u aangeven aan welke aanvullende eisen het bouwwerk moet voldoen. Met deze informatie in het achterhoofd, gaat de HomeTeam timmerman aan het werk. Dit betekent dat u altijd een overkapping krijgt die echt bij u past en aan al uw persoonlijke eisen, wensen en verwachtingen voldoet. 

Wilt u dit voorjaar en deze zomer nog meer van uw tuin genieten? Laat dan een terrasoverkapping plaatsen door een van de HomeTeam bouwspecialisten en u weet zeker dat u een terrasoverkapping krijgt die echt bij u past

HomeTeam: ook voor andere klussen en projecten in de tuin

Wilt u uw tuin niet alleen verrijken met een terrasoverkapping, maar wilt u ook andere verbeteringen doorvoeren? Dan kunnen wij u ook helpen. Onze specialisten hebben niet alleen ervaring met het plaatsen van terrasoverkappingen, maar kunnen ook andere klussen in uw tuin doen. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u alles kunnen vertellen over onze dienstverlening. Eventueel kunnen wij u ook direct aan een van onze bouwspecialisten in Hoogeveen koppelen, zodat u snel kunt beginnen met het verbouwen van uw tuin.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions