Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Overkapping plaatsen Steenwijk

Wilt u nog meer van uw tuin genieten, dan kunt u een overkapping laten plaatsen door HomeTeam. Dit is een dak dat u boven de veranda plaatst, zodat uw terras voortaan overdekt is. De terrasoverkapping is niet helemaal gesloten zoals bijvoorbeeld bij een serre het geval is, maar betreft enkel een dak boven het terras. Hierdoor is de investering van de terrasoverkapping niet groot en is de bouw van het dak bovendien zo gebeurd. 

Waarom een overkapping laten plaatsen?

Door een dak boven uw terras te plaatsen, kunt u hier vaker en langer van genieten. Zo kunt u ook op het terras zitten als het zachtjes regent, aangezien u door de terrasoverkapping niet nat kan worden. Koelt het in de avond af, dan kunt u ook langer op het terras blijven zitten. De warmte blijft namelijk onder het dak hangen en daarom is het aangenamer op het terras. Vindt u dat u nu eigenlijk te weinig van uw terras kunt genieten, dan kunt u in een terrasoverkapping investeren om hier direct verandering in te brengen. 

De professionals van HomeTeam hebben jaren ervaring met het plaatsen van verschillende soorten terrasoverkappingen. Door hun jarenlange ervaring, kunnen zij alle soorten terrasoverkappingen plaatsen. Ook als u zeer specifieke wensen heeft voor uw terrasoverkapping, kunnen zij hier rekening mee houden. 

Uw tuin volledig aan laten pakken door HomeTeam

Heeft uw tuin meer nodig dan een terrasoverkapping om de buitenruimte weer helemaal aan uw eisen te laten voldoen? Dan kunt u ook gebruik maken van de andere diensten van HomeTeam, zoals het plaatsen van nieuwe schuttingen in Steenwijk en omgeving, het uitvoeren van schilderwerk en ga zo maar door. Meer weten over de werkzaamheden die wij in Steenwijk en omgeving aanbieden? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions