Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Overkapping plaatsen Steenwijk

Wilt u nog meer van uw tuin genieten, dan kunt u een overkapping laten plaatsen door HomeTeam. Dit is een dak dat u boven de veranda plaatst, zodat uw terras voortaan overdekt is. De terrasoverkapping is niet helemaal gesloten zoals bijvoorbeeld bij een serre het geval is, maar betreft enkel een dak boven het terras. Hierdoor is de investering van de terrasoverkapping niet groot en is de bouw van het dak bovendien zo gebeurd. 

Waarom een overkapping laten plaatsen?

Door een dak boven uw terras te plaatsen, kunt u hier vaker en langer van genieten. Zo kunt u ook op het terras zitten als het zachtjes regent, aangezien u door de terrasoverkapping niet nat kan worden. Koelt het in de avond af, dan kunt u ook langer op het terras blijven zitten. De warmte blijft namelijk onder het dak hangen en daarom is het aangenamer op het terras. Vindt u dat u nu eigenlijk te weinig van uw terras kunt genieten, dan kunt u in een terrasoverkapping investeren om hier direct verandering in te brengen. 

De professionals van HomeTeam hebben jaren ervaring met het plaatsen van verschillende soorten terrasoverkappingen. Door hun jarenlange ervaring, kunnen zij alle soorten terrasoverkappingen plaatsen. Ook als u zeer specifieke wensen heeft voor uw terrasoverkapping, kunnen zij hier rekening mee houden. 

Uw tuin volledig aan laten pakken door HomeTeam

Heeft uw tuin meer nodig dan een terrasoverkapping om de buitenruimte weer helemaal aan uw eisen te laten voldoen? Dan kunt u ook gebruik maken van de andere diensten van HomeTeam, zoals het plaatsen van nieuwe schuttingen in Steenwijk en omgeving, het uitvoeren van schilderwerk en ga zo maar door. Meer weten over de werkzaamheden die wij in Steenwijk en omgeving aanbieden? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions