Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Serre bouwen Meppel

Een serre is een aanbouw aan een bestaande woning, die voornamelijk uit glas bestaat. Het wordt ook wel een wintertuin genoemd en dit komt omdat u vanuit de serre direct de tuin in kijkt. Het is een verlengde van het huis, die de woning met de tuin verbindt. Wilt u uw woning uitbreiden en wilt u bovendien meer van uw prachtige tuin kunnen genieten? Dan kunt u uw huis in Meppel uit laten breiden met een serre door de bouwspecialisten van HomeTeam. 

Een serre bouwen: waarom?

Het bouwen van een serre heeft enkele voordelen. Het belangrijkste voordeel van een serre of wintertuin, is dat deze aanbouw het oppervlak van uw woning vergroot. Een ander voordeel van de aanbouw, is dat dit extra gedeelte aan uw woning voor een extra verbinding met de tuin zorgt. Door in de serre te gaan zitten, kunt u namelijk heerlijk van uw tuin genieten. Niet alleen in de zomer, maar ook zeker in de winter. 

Tot slot is het altijd licht in de serre. Dit komt omdat de aanbouw voornamelijk uit glas bestaat, waar de zon goed doorheen kan komen. Is het in het voorjaar nog te koud om buiten in het zonnetje te zitten? Dan zet u een fijne stoel in de serre om hier lekker van het zonlicht te genieten, zonder dat u het koud krijgt.

Serre bouwen? Huur een professional in

Bent u overtuigd van de voordelen van een serre als aanbouw voor uw woning? Laat dan een serre aanbouwen door HomeTeam. Onze bouwspecialisten hebben al vele serres mogen realiseren en komen graag bij u langs om uw huis in Meppel van deze aanbouw te voorzien. Meer weten? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen over deze klus.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions