Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tuinhuis plaatsen Steenwijk

U heeft besloten uw tuin te willen verrijken met een mooi en sfeervol tuinhuisje. Door een tuinhuisje te laten plaatsen, kunt u namelijk langer en vaker van uw buitenruimte genieten en dit idee staat u wel aan. Heeft u geen idee hoe u zelf een tuinhuisje moet plaatsen of heeft u simpelweg geen tijd om dit zelf te doen? Dan huurt u een timmerman van HomeTeam in om uw perfecte tuinhuisje snel en vakkundig in uw tuin neer te zetten.
 

HomeTeam: voor alle soorten tuinhuisjes

De timmermannen in het grote netwerk van HomeTeam hebben jaren ervaring met het bouwen van verschillende soorten tuinhuisjes. Door hun jarenlange ervaring met deze huisjes, kunnen zij alle soorten tuinhuisjes bouwen. Denk hierbij aan grote huizen voor de tuin, maar ook aan kleinere tuinhuizen en zelfs tuinhuisjes op maat. Het maakt dus niet uit hoe uw tuinhuisje eruit moet komen te zien, want onze timmermannen kunnen u altijd helpen. 

Tuinhuisje laten schilderen? HomeTeam helpt u graag

Heeft u al een tuinhuisje in de tuin, maar bent u niet helemaal tevreden over de uitstraling van dit houten bouwwerk? Dan kunt u uw tuinhuis ook laten schilderen. U bepaalt welke kleur het tuinhuisje moet worden en de HomeTeam schilder zorgt ervoor dat het huisje deze kleur krijgt. Zit er al een laag verf op het tuinhuis, dan kan de schilder deze verf snel en vakkundig verwijderen. Na het aanbrengen van de nieuwe verf, ziet uw tuinhuisje er weer zo goed als nieuw uit.

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Dan kunt u contact met ons opnemen. Ook als u een afspraak wil maken met een HomeTeam specialist uit Steenwijk en omgeving, kunt u contact met ons opnemen. Wij koppelen u graag aan de juiste bouwexpert in ons netwerk.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions