Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Een uitbouw plaatsen aan huis

Er zijn tal van verschillende situaties te bedenken, waarin u uw woning wilt uitbouwen. Bijvoorbeeld met een serre aan uw woonkamer. Of door gezinsuitbreiding . Ook kan een uitbouw wenselijk voor u zijn voor uw huisdier heeft, als u een nieuwe, grotere badkamer wilt, als u uw bijkeuken wilt uitbreiden of als u de keuken een uitbreiding wilt geven. Veel particuliere woningbezitters kiezen voor de hulp van een erkende timmerman bij het plaatsen van een uitbouw. Om de kans op complicaties, zoals een lekkage, een storing of een verstopping, in een later stadium te voorkomen.

Verschillende soorten uitbreidingen van uw woning

Een uitbouw plaatsen kan op verschillende plekken in huis: een uitbreiding aan de bestaande woonkamer, een uitbouw van de keuken of badkamer in huis, een uitbouw van een bovenverdieping over een bestaand plat dak, etc. Om zeker te weten of de uitbouw mogelijk is schakelt u de vakman van HomeTeam in. Hij kijkt met u of uw bestaand plat dak bijvoorbeeld bestand is tegen de druk die hierop komt te staan als u een bovenverdieping op het platte dak plaatst. Ook voor een eventuele bouwaanvraag kunt u bij de vakman terecht.

Hulp bij een uitbouw plaatsen

Twijfelt u over de haalbaarheid van een uitbouw aan uw woning? Laat de aannemer van HomeTeam voor u kijken welke mogelijkheden u heeft. Door de ervaring die de aannemer heeft, krijgt u een goede indicatie van de haalbaarheid van uw wensen. Zo voorkomt u dat het plaatsen van de uitbouw tussentijds gestopt moet worden!

Met de hulp van de timmerman en aannemer via HomeTeam weet u zeker dat de uitbouw op een correcte wijze voor u wordt geplaatst.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions