Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Een uitbouw plaatsen aan huis

Er zijn tal van verschillende situaties te bedenken, waarin u uw woning wilt uitbouwen. Bijvoorbeeld met een serre aan uw woonkamer. Of door gezinsuitbreiding . Ook kan een uitbouw wenselijk voor u zijn voor uw huisdier heeft, als u een nieuwe, grotere badkamer wilt, als u uw bijkeuken wilt uitbreiden of als u de keuken een uitbreiding wilt geven. Veel particuliere woningbezitters kiezen voor de hulp van een erkende timmerman bij het plaatsen van een uitbouw. Om de kans op complicaties, zoals een lekkage, een storing of een verstopping, in een later stadium te voorkomen.

Verschillende soorten uitbreidingen van uw woning

Een uitbouw plaatsen kan op verschillende plekken in huis: een uitbreiding aan de bestaande woonkamer, een uitbouw van de keuken of badkamer in huis, een uitbouw van een bovenverdieping over een bestaand plat dak, etc. Om zeker te weten of de uitbouw mogelijk is schakelt u de vakman van HomeTeam in. Hij kijkt met u of uw bestaand plat dak bijvoorbeeld bestand is tegen de druk die hierop komt te staan als u een bovenverdieping op het platte dak plaatst. Ook voor een eventuele bouwaanvraag kunt u bij de vakman terecht.

Hulp bij een uitbouw plaatsen

Twijfelt u over de haalbaarheid van een uitbouw aan uw woning? Laat de aannemer van HomeTeam voor u kijken welke mogelijkheden u heeft. Door de ervaring die de aannemer heeft, krijgt u een goede indicatie van de haalbaarheid van uw wensen. Zo voorkomt u dat het plaatsen van de uitbouw tussentijds gestopt moet worden!

Met de hulp van de timmerman en aannemer via HomeTeam weet u zeker dat de uitbouw op een correcte wijze voor u wordt geplaatst.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions