Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Uitbouw plaatsen Meppel

Door een uitbouw te laten realiseren, kunt u een bestaande ruimte in huis groter maken. Laat u een aanbouw plaatsen, dan creëert u een nieuwe ruimte in huis. HomeTeam heeft een groot netwerk met bouwspecialisten in Meppel en omgeving. Deze bouwspecialisten kunnen uitbouwen plaatsen, maar kunnen ook een nieuwe ruimte aan uw huis aanbouwen. 
 

Waarom uw woning uitbouwen? 

Uw woonbehoeften veranderen en dit betekent dat een woning die voorheen gewoon groot genoeg was, ineens te klein kan worden. Krijgt u bijvoorbeeld kinderen of heeft u een nieuwe hobby waar u wat meer ruimte voor nodig heeft in huis, dan heeft u behoefte aan extra leefruimte. Deze leefruimte kunt u creëren door uw woning uit te laten bouwen. 

HomeTeam: voor alle soorten uitbouwen

De bouwspecialisten van HomeTeam hebben al jaren ervaring met het bouwen van verschillende soorten uitbouwen. Daarom kunnen zij alle bouwplannen en bouwtekeningen voor u realiseren. U kunt HomeTeam bouwspecialisten inhuren om uw woonkamer uit te laten bouwen, maar ook voor het uitbouwen van uw keuken, uw serre of uw eetkamer. Vertel ons op welke manier u het oppervlak van uw huis wil vergroten en wij helpen u door de juiste uitbouw te bouwen.
 

Aanbouw bouwen? HomeTeam staat voor u klaar

Wilt u uw woning niet uit laten bouwen, maar wilt u een extra ruimte toevoegen door een aanbouw te laten bouwen? Dan kunnen de bouwspecialisten van HomeTeam u ook helpen. Om een afspraak te maken met een aanbouwspecialist, neemt u gewoon contact met ons op. Wij koppelen u vervolgens aan de juiste specialist bij u in de omgeving. 

Meer weten over het uitbouwen van uw woning in Meppel of direct een afspraak maken met een uitbouwspecialist uit de buurt? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions