Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Glas zetten

Wilt u nieuwe ruiten laten plaatsten of laat u oude ruiten vervangen voor dubbelglas? Glas zetten is secuur werk dat met zorg moet gebeuren. Ramen zijn niet goedkoop, waardoor een foutje al snel de kosten kan opdrijven. Daarom is het belangrijk dat het zetten van glas altijd goed en netjes gebeurd. Voor alle klussen rondom het zetten van glas kunt u HomeTeam inschakelen.

Binnen en buiten

Bij glas zetten denkt u misschien snel aan het plaatsen, vervangen of repareren van de ruiten. Maar ook binnenshuis wordt regelmatig glas gezet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan douchewanden of –schermen. Ook het plaatsen van glazen deuren of een schuifpui behoren tot de werkzaamheden van een glaszetter. Oude huizen zijn vaak voorzien van enkelglas dat voor weinig isolatie zorgt. Daarom wilt u misschien wel uw oude ruiten vervangen door dubbelglas met een goede isolatie. Bij HomeTeam kunt u een gespecialiseerde glaszetter inschakelen, die zorgt voor een goede en nette afwerking van de kozijnen. Daarbij hoort bijvoorbeeld ook de kitafwerking die ervoor zorgt dat vocht en schimmel worden tegengehouden. Wanneer u gebruikmaakt van de diensten van HomeTeam, bent u verzekerd van kwaliteit en uitstekende service. Zo wordt elke klus tot een goed einde gebracht en kunt u genieten van een goede en strakke afwerking.

Compleet project

Mochten er meerdere werkzaamheden aan uw woning of pand nodig zijn, dan vormt HomeTeam alle werkzaamheden samen tot één project. Door al uw klussen door ons te laten uitvoeren, bent u ervan verzekerd dat alles in goede samenwerking en kwaliteit gebeurd. Ook voor zakelijke projecten kunt u HomeTeam inschakelen. Onze specialisten werken graag met elkaar samen om het project een goede afloop te geven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die HomeTeam u te bieden heeft? Neem dan contact met ons op via 0900 – 67800 00. Wij voorzien u graag van advies rondom al uw kluswerkzaamheden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions