Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Glas zetten

Wilt u nieuwe ruiten laten plaatsten of laat u oude ruiten vervangen voor dubbelglas? Glas zetten is secuur werk dat met zorg moet gebeuren. Ramen zijn niet goedkoop, waardoor een foutje al snel de kosten kan opdrijven. Daarom is het belangrijk dat het zetten van glas altijd goed en netjes gebeurd. Voor alle klussen rondom het zetten van glas kunt u HomeTeam inschakelen.

Binnen en buiten

Bij glas zetten denkt u misschien snel aan het plaatsen, vervangen of repareren van de ruiten. Maar ook binnenshuis wordt regelmatig glas gezet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan douchewanden of –schermen. Ook het plaatsen van glazen deuren of een schuifpui behoren tot de werkzaamheden van een glaszetter. Oude huizen zijn vaak voorzien van enkelglas dat voor weinig isolatie zorgt. Daarom wilt u misschien wel uw oude ruiten vervangen door dubbelglas met een goede isolatie. Bij HomeTeam kunt u een gespecialiseerde glaszetter inschakelen, die zorgt voor een goede en nette afwerking van de kozijnen. Daarbij hoort bijvoorbeeld ook de kitafwerking die ervoor zorgt dat vocht en schimmel worden tegengehouden. Wanneer u gebruikmaakt van de diensten van HomeTeam, bent u verzekerd van kwaliteit en uitstekende service. Zo wordt elke klus tot een goed einde gebracht en kunt u genieten van een goede en strakke afwerking.

Compleet project

Mochten er meerdere werkzaamheden aan uw woning of pand nodig zijn, dan vormt HomeTeam alle werkzaamheden samen tot één project. Door al uw klussen door ons te laten uitvoeren, bent u ervan verzekerd dat alles in goede samenwerking en kwaliteit gebeurd. Ook voor zakelijke projecten kunt u HomeTeam inschakelen. Onze specialisten werken graag met elkaar samen om het project een goede afloop te geven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die HomeTeam u te bieden heeft? Neem dan contact met ons op via 0900 – 67800 00. Wij voorzien u graag van advies rondom al uw kluswerkzaamheden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions