Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Glas zetten

Wilt u nieuwe ruiten laten plaatsen of uw oude ruiten laten vervangen door dubbelglas? Heeft u schade aan uw glazen en dienen deze gerepareerd of vervangen te worden? Glas zetten is geen gemakkelijke opgave en het is van groot belang dat dit werk uiterst secuur uitgevoerd wordt. Ramen zijn niet goedkoop en een foutje is bovendien snel gemaakt. Fouten in het zetten van glaswerk zorgen ervoor dat de kosten hard oplopen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zorg er daarom voor dat u een kundige en betrouwbare dienst inschakelt als het gaat om glas zetten. Wij van HomeTeam zorgen ervoor dat het zetten van glas altijd goed en netjes gebeurt. Voor al uw klussen rondom glas zetten kunt u daarom het beste de hulp van HomeTeam inschakelen.

Binnen en buiten

Bij glas zetten denkt u misschien meteen aan het plaatsen, vervangen of repareren van de ruiten. Echter, dit is niet de enige dienst die HomeTeam biedt. Wij zetten bijvoorbeeld ook douchewanden of schermen. Ook het plaatsen van glazen deuren of een schuifpui behoren tot de werkzaamheden van een glaszetter. Oude huizen beschikken vaak over ruiten met enkelglas, dat voor weinig isolatie zorgt. Wilt u stevigere ruiten die voor goede isolatie zorgen? Bij HomeTeam kunt u een gespecialiseerde glaszetter inschakelen die zorgt voor een goede en nette afwerking van uw kozijnen.

Overzicht werkzaamheden

HomeTeam biedt een enorm scala aan mogelijkheden met betrekking tot het zetten van glas. Wij zetten glas in woningen, recreatiewoningen, huizen, gebouwen, appartementen, flats, complexen, instellingen, schuren en garages. U kunt ons daarnaast inschakelen voor herstel, reparatie en als u schade aan uw ruit heeft.

Wilt u glas zetten? Neem dan vrijblijvend contact op met HomeTeam via onze afdeling klantadvies. HomeTeam is 24 uur per dag bereikbaar middels email, offerteaanvraagformulier en contactformulier. Wij hebben alle specialisten, bouwkundig en installatietechnisch, onder één dak. Klantadvies is te bereiken via e-mail: info@hometeam.nl en via telefoon: 0900 – 6780000. Met HomeTeam haalt u een betrouwbare partner in huis.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions