Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Glas zetten

Wilt u nieuwe ruiten laten plaatsen of uw oude ruiten laten vervangen door dubbelglas? Heeft u schade aan uw glazen en dienen deze gerepareerd of vervangen te worden? Glas zetten is geen gemakkelijke opgave en het is van groot belang dat dit werk uiterst secuur uitgevoerd wordt. Ramen zijn niet goedkoop en een foutje is bovendien snel gemaakt. Fouten in het zetten van glaswerk zorgen ervoor dat de kosten hard oplopen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zorg er daarom voor dat u een kundige en betrouwbare dienst inschakelt als het gaat om glas zetten. Wij van HomeTeam zorgen ervoor dat het zetten van glas altijd goed en netjes gebeurt. Voor al uw klussen rondom glas zetten kunt u daarom het beste de hulp van HomeTeam inschakelen.

Binnen en buiten

Bij glas zetten denkt u misschien meteen aan het plaatsen, vervangen of repareren van de ruiten. Echter, dit is niet de enige dienst die HomeTeam biedt. Wij zetten bijvoorbeeld ook douchewanden of schermen. Ook het plaatsen van glazen deuren of een schuifpui behoren tot de werkzaamheden van een glaszetter. Oude huizen beschikken vaak over ruiten met enkelglas, dat voor weinig isolatie zorgt. Wilt u stevigere ruiten die voor goede isolatie zorgen? Bij HomeTeam kunt u een gespecialiseerde glaszetter inschakelen die zorgt voor een goede en nette afwerking van uw kozijnen.

Overzicht werkzaamheden

HomeTeam biedt een enorm scala aan mogelijkheden met betrekking tot het zetten van glas. Wij zetten glas in woningen, recreatiewoningen, huizen, gebouwen, appartementen, flats, complexen, instellingen, schuren en garages. U kunt ons daarnaast inschakelen voor herstel, reparatie en als u schade aan uw ruit heeft.

Wilt u glas zetten? Neem dan vrijblijvend contact op met HomeTeam via onze afdeling klantadvies. HomeTeam is 24 uur per dag bereikbaar middels email, offerteaanvraagformulier en contactformulier. Wij hebben alle specialisten, bouwkundig en installatietechnisch, onder één dak. Klantadvies is te bereiken via e-mail: info@hometeam.nl en via telefoon: 0900 – 6780000. Met HomeTeam haalt u een betrouwbare partner in huis.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions