Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Groenonderhoud

Voor onderhoud aan tuinen, parken en perken kunt u bij HomeTeam terecht. Als het groen eenmaal is aangelegd, moet het namelijk wel onderhouden worden om alles in goede banen te leiden. Dat kunt u natuurlijk zelf proberen, maar al snel blijkt dat dit veel tijd, moeite en geld kost. Zo kost maaien en snoeien u al gauw uren werk, zeker als het om grotere perken, tuinen en heggen gaat. Ook dient u verschillende hulpmiddelen, zoals grasmaaiers en tuinscharen, aan te schaffen voordat u überhaupt aan de slag kunt. Het is dan ook een stuk makkelijker om specialisten in te schakelen, die dit karwei snel en vakkundig voor u volbrengen. Bij HomeTeam beschikken we over een groot aantal experts op het gebied van groenonderhoud. Gun uw tuin, heg of perk dit vakkundige onderhoud, zodat u hier nog jaren van kunt blijven genieten.

Onderhoud op maat

Als het om groenonderhoud gaat, dan is onderhoud op maat een vereiste. Iedere tuin en elke heg is namelijk uniek en uiteraard heeft ieder zo zijn eigen kijk op het onderhoud. Door aandachtig naar uw wensen en eisen te luisteren, houden onze experts hier continu rekening mee. Een persoonlijke aanpak vinden wij dan ook erg belangrijk, evenals een vakkundige aanpak en een professionele kijk op projecten. Door alleen met de beste specialisten te werken, waarborgen we de kwaliteit van HomeTeam. Door onze franchisers jaarlijkse te trainen,  houden we ook de professionaliteit op het gewenste peil. Zo is uw groenonderhoud altijd op maat, vakkundig en bovendien betaalbaar.

Groenonderhoud van HomeTeam

U kunt op ieder gewenst moment kiezen voor groenonderhoud van HomeTeam, daar wij 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar zijn. We hebben op ieder moment een vakman voor u klaarstaan, die u kan helpen met uw persoonlijke problemen of projecten. Vakkundig, persoonlijk en betaalbaar: dat is groenonderhoud van HomeTeam.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions