Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Groenonderhoud

Voor onderhoud aan tuinen, parken en perken kunt u bij HomeTeam terecht. Als het groen eenmaal is aangelegd, moet het namelijk wel onderhouden worden om alles in goede banen te leiden. Dat kunt u natuurlijk zelf proberen, maar al snel blijkt dat dit veel tijd, moeite en geld kost. Zo kost maaien en snoeien u al gauw uren werk, zeker als het om grotere perken, tuinen en heggen gaat. Ook dient u verschillende hulpmiddelen, zoals grasmaaiers en tuinscharen, aan te schaffen voordat u überhaupt aan de slag kunt. Het is dan ook een stuk makkelijker om specialisten in te schakelen, die dit karwei snel en vakkundig voor u volbrengen. Bij HomeTeam beschikken we over een groot aantal experts op het gebied van groenonderhoud. Gun uw tuin, heg of perk dit vakkundige onderhoud, zodat u hier nog jaren van kunt blijven genieten.

Onderhoud op maat

Als het om groenonderhoud gaat, dan is onderhoud op maat een vereiste. Iedere tuin en elke heg is namelijk uniek en uiteraard heeft ieder zo zijn eigen kijk op het onderhoud. Door aandachtig naar uw wensen en eisen te luisteren, houden onze experts hier continu rekening mee. Een persoonlijke aanpak vinden wij dan ook erg belangrijk, evenals een vakkundige aanpak en een professionele kijk op projecten. Door alleen met de beste specialisten te werken, waarborgen we de kwaliteit van HomeTeam. Door onze franchisers jaarlijkse te trainen,  houden we ook de professionaliteit op het gewenste peil. Zo is uw groenonderhoud altijd op maat, vakkundig en bovendien betaalbaar.

Groenonderhoud van HomeTeam

U kunt op ieder gewenst moment kiezen voor groenonderhoud van HomeTeam, daar wij 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar zijn. We hebben op ieder moment een vakman voor u klaarstaan, die u kan helpen met uw persoonlijke problemen of projecten. Vakkundig, persoonlijk en betaalbaar: dat is groenonderhoud van HomeTeam.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions