Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Installatietechniek

Heeft u te maken met electrastoringen in uw woning? Zijn er stoppen gesprongen of wilt u de gasleiding aan laten leggen? Geen gemakkelijke opgave en u wilt natuurlijk dat dit met uiterste zorg gedaan wordt. HomeTeam is gespecialiseerd in installatietechniek en kan uw woning of project voorzien van de juiste specialisten op het gebied van installatie.

HomeTeam: Diverse installatieklussen

HomeTeam richt zich op nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Of het nu om woningen, recreatiewoningen, appartementen, complexen of schuren en garages gaat, HomeTeam staat voor u klaar. Het aanleggen van gas-, water- en rioolinstallaties wordt op vakkundige wijze bewerkstelligt door onze specialisten. We brengen nieuwe bedrading aan, we vervangen stopcontacten en herstellen de gasleiding. Ook met binnen- en buitenverlichting weten onze vakmensen raad. Of het nu een storing of een calamiteit betreft, HomeTeam lost het voor u op.

Professionele benadering

HomeTeam werkt enkel met professionele vakmensen die liefde voor het vak hebben. Heeft u te maken met een grote of kleine installatieklus, maar beschikt u zelf niet over de juiste kennis of ervaring? Heeft u onvoldoende tijd om deze klus zelf te klaren? Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het vak en helpen u graag. Zowel vakmensen in dienstverband als zelfstandige ondernemers die als franchisenemer bij ons zijn aangesloten staan voor u klaar en zorgen graag voor een optimaal resultaat.

Voor uw installatietechnische klussen gaat u naar HomeTeam, waar vakmanschap gecombineerd wordt met een betaalbare prijs. Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u onze website bezoeken: www.hometeam.nl. Daarnaast is onze afdeling klantadvies 24 uur per dag bereikbaar via e-mail: info@hometeam.nl en op werkdagen via telefoon: 0900 – 6780000. U kunt tevens het contactformulier invullen op onze website, waar wij binnen 24 uur op reageren. Een goede installatieklus begint bij HomeTeam!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions