Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Installatietechniek

Heeft u te maken met electrastoringen in uw woning? Zijn er stoppen gesprongen of wilt u de gasleiding aan laten leggen? Geen gemakkelijke opgave en u wilt natuurlijk dat dit met uiterste zorg gedaan wordt. HomeTeam is gespecialiseerd in installatietechniek en kan uw woning of project voorzien van de juiste specialisten op het gebied van installatie.

HomeTeam: Diverse installatieklussen

HomeTeam richt zich op nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Of het nu om woningen, recreatiewoningen, appartementen, complexen of schuren en garages gaat, HomeTeam staat voor u klaar. Het aanleggen van gas-, water- en rioolinstallaties wordt op vakkundige wijze bewerkstelligt door onze specialisten. We brengen nieuwe bedrading aan, we vervangen stopcontacten en herstellen de gasleiding. Ook met binnen- en buitenverlichting weten onze vakmensen raad. Of het nu een storing of een calamiteit betreft, HomeTeam lost het voor u op.

Professionele benadering

HomeTeam werkt enkel met professionele vakmensen die liefde voor het vak hebben. Heeft u te maken met een grote of kleine installatieklus, maar beschikt u zelf niet over de juiste kennis of ervaring? Heeft u onvoldoende tijd om deze klus zelf te klaren? Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het vak en helpen u graag. Zowel vakmensen in dienstverband als zelfstandige ondernemers die als franchisenemer bij ons zijn aangesloten staan voor u klaar en zorgen graag voor een optimaal resultaat.

Voor uw installatietechnische klussen gaat u naar HomeTeam, waar vakmanschap gecombineerd wordt met een betaalbare prijs. Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u onze website bezoeken: www.hometeam.nl. Daarnaast is onze afdeling klantadvies 24 uur per dag bereikbaar via e-mail: info@hometeam.nl en op werkdagen via telefoon: 0900 – 6780000. U kunt tevens het contactformulier invullen op onze website, waar wij binnen 24 uur op reageren. Een goede installatieklus begint bij HomeTeam!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions