Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Woning isoleren Meppel

Veel oudere woningen in Meppel en omgeving zijn niet goed geïsoleerd. Is dit bij uw huis ook het geval? Dan kunt u investeren in een betere woningisolatie. De professionals van HomeTeam komen graag bij u langs om te achterhalen waar en hoe de isolatie verbeterd kan worden en uw woning voordelig te isoleren. 

De voordelen van betere isolatie

Er zijn diverse voordelen verbonden aan een verbeterde isolatie in uw woning. Het eerste en belangrijkste voordeel van een goede isolatie, is dat u hiermee veel geld bespaart. Er gaat namelijk minder warmte verloren en dit betekent dat u minder hoeft te stoken. Omdat gas duur is, merkt u dit direct aan uw energierekening. 

Daarnaast verbetert uw wooncomfort als u uw huis laat isoleren. U heeft namelijk minder last van tocht, maar u verliest bovendien minder warmte, heeft vaker een stabiele temperatuur in huis en heeft geen vochtproblemen meer. Uw energierekening gaat dus omlaag, terwijl uw wooncomfort omhoog gaat. 

Tot slot wordt uw huis meer waard met een goede isolatie. Duurzaamheid is tegenwoordig erg belangrijk en als uw huis duurzaam is door goede isolatie, verdient u veel meer bij de verkoop van het pand. 

Professionele isolatie met HomeTeam 

HomeTeam heeft diverse isolatiedeskundigen in het netwerk. Deze deskundigen kunnen alle soorten isolatie aanbrengen, in alle soorten woningen. Een groot deel van hen werkt ook in Meppel en omgeving en kan u helpen de isolatie van uw huis te verbeteren. Meer weten over hun diensten? Neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij u in contact met een isolatiedeskundige bij u in de buurt. Wilt u direct een afspraak maken voor vrijblijvend isolatie advies? Dan kunt u ook contact met ons opnemen, zodat wij u aan een isolatiedeskundige in de buurt kunnen koppelen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions