Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Keuken renoveren

Toen u uw keuken heeft laten bouwen, was het hoogstwaarschijnlijk een gloednieuw en op en top modern exemplaar. Heeft u de keuken al een tijdje in uw woning zitten, dan is de kans groot dat de ruimte inmiddels verouderd is. Wilt u optimaal ondersteund worden tijdens het koken? Investeer dan in een keukenrenovatie, zodat u weer een gloednieuwe, mooie en moderne kookruimte heeft.

De diverse voordelen van het renoveren van uw keuken

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het vernieuwen van uw oude keuken. Het eerste voordeel van het renoveren van de ruimte, is dat de ruimte er weer helemaal nieuw uit ziet. Bent u niet meer tevreden over de uitstraling van de ruimte, dan kunt u de kookruimte renoveren om hier verandering in te brengen. Een ander voordeel van een keukenrenovatie, is dat u nieuwe apparatuur kunt nemen. Zo maakt u koken niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker. Tot slot kunt u de ruimte zuiniger maken dan voorheen. Door energiezuinige apparaten in de nieuwe kookruimte te laten plaatsen, gebruikt u minder energie en houdt u veel geld over aan het einde van het jaar.

Bent u overtuigd van de diverse voordelen van een keukenrenovatie? Laat uw keuken dan vernieuwen door een van de experts van HomeTeam. Onze bouwexperts hebben al jarenlange ervaring in het vak en helpen u graag uw kookruimte volledig naar wens te vernieuwen. Niet voor een hoge prijs, maar voor een aantrekkelijke en realistische investering.

De hele woning vernieuwen? Wij zijn u van dienst

Wilt u meerdere delen van uw woning laten vernieuwen? Ook dan kunt u bij ons terecht. De specialisten van HomeTeam kunnen enkel uw keuken renoveren, maar kunnen ook andere delen van uw huis onder handen nemen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions