Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Keuken vervangen

Een keuken moet niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar moet ook prettig zijn om te verblijven. Bent u niet meer tevreden met de keuken in uw woning, bijvoorbeeld omdat de apparatuur verouderd is, omdat de kastjes flink beschadigd zijn of omdat de ruimte gewoon niet gezellig, stijlvol of mooi is? Laat uw keuken dan vervangen door een van de experts van HomeTeam.

Een keuken renoveren of vervangen met HomeTeam

Bij het verbeteren van de kookruimte in uw woning, kunt u ervoor kiezen om de ruimte te laten renoveren of om de elementen in de ruimte volledig te laten vervangen. Is de basis van de keuken nog goed, dan kunt u in een keukenrenovatie investeren. Bij het renoveren wordt de keuken op diverse vlakken verbeterd, zodat de ruimte helemaal aan uw eisen voldoet.

Is het renoveren van de ruimte niet voldoende, dan kunt u de elementen in de kookruimte laten vervangen. De bestaande elementen worden uit de ruimte gesloopt, de ruimte wordt helemaal opgeruimd en vervolgens worden de nieuwe elementen van de kookruimte geplaatst. Alles wordt door onze specialisten aangesloten, zodat u helemaal niets hoeft te doen om in een gloednieuwe ruimte te kunnen koken.

Een complete verbouwing? Wij helpen u graag

Door het grote aantal specialisten dat bij ons netwerk aangesloten is, kunnen wij u in vele opzichten van dienst zijn. U kunt contact met ons opnemen als u de kookruimte in uw woning wil verbeteren of vervangen, maar ook als u uw gehele woning wil verbouwen, als u een groot deel van uw woning wil renoveren of als u een geheel nieuwe woning wil bouwen. Vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Direct starten met uw bouwproject? Neem dan contact op met een van onze vele bouwspecialisten.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions