Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Keuken vervangen

Een keuken moet niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar moet ook prettig zijn om te verblijven. Bent u niet meer tevreden met de keuken in uw woning, bijvoorbeeld omdat de apparatuur verouderd is, omdat de kastjes flink beschadigd zijn of omdat de ruimte gewoon niet gezellig, stijlvol of mooi is? Laat uw keuken dan vervangen door een van de experts van HomeTeam.

Een keuken renoveren of vervangen met HomeTeam

Bij het verbeteren van de kookruimte in uw woning, kunt u ervoor kiezen om de ruimte te laten renoveren of om de elementen in de ruimte volledig te laten vervangen. Is de basis van de keuken nog goed, dan kunt u in een keukenrenovatie investeren. Bij het renoveren wordt de keuken op diverse vlakken verbeterd, zodat de ruimte helemaal aan uw eisen voldoet.

Is het renoveren van de ruimte niet voldoende, dan kunt u de elementen in de kookruimte laten vervangen. De bestaande elementen worden uit de ruimte gesloopt, de ruimte wordt helemaal opgeruimd en vervolgens worden de nieuwe elementen van de kookruimte geplaatst. Alles wordt door onze specialisten aangesloten, zodat u helemaal niets hoeft te doen om in een gloednieuwe ruimte te kunnen koken.

Een complete verbouwing? Wij helpen u graag

Door het grote aantal specialisten dat bij ons netwerk aangesloten is, kunnen wij u in vele opzichten van dienst zijn. U kunt contact met ons opnemen als u de kookruimte in uw woning wil verbeteren of vervangen, maar ook als u uw gehele woning wil verbouwen, als u een groot deel van uw woning wil renoveren of als u een geheel nieuwe woning wil bouwen. Vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Direct starten met uw bouwproject? Neem dan contact op met een van onze vele bouwspecialisten.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions