Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Kitten

De juiste kitafwerking is belangrijk als het gaat om leidingen of afwerking van tegelwerk. In de badkamer en keuken zorgt het kitwerk ervoor dat er geen lekken ontstaan of dat het water loopt op plaatsen waar het niet gaan moet. Wanneer u zeker wilt zijn van echt goed kitwerk dat niet voor problemen zal zorgen, dan kunt u een specialist inschakelen. Bij HomeTeam verzorgen wij graag al het kitwerk in en rondom woningen, complexen, zorginstellingen en kantoorpanden, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Nette afwerking

Goed kitwerk in natte ruimtes, zoals het toilet en de badkamer, is van groot belang, omdat goed en waterdicht voegwerk helpt om vochtschade te voorkomen. Daarnaast zijn kitvoegen schimmelwerend en geven ze het tegelwerk een mooie afwerking. Kitwerk is niet alleen nodig bij sanitair en tegels, maar bijvoorbeeld ook bij kitafdichting van glas. Op verschillende plekken in het huis is het belangrijk dat er een goede kitafwerking aan te pas komt. De specialisten van HomeTeam helpen u graag bij al het kitwerk. U kunt het kitten zelf in handen nemen, maar met gewone huis-tuin-en-keukenkit bent u er niet zeker van dat die helemaal goed dekt of bestand is tegen vocht. Omdat onze specialisten alleen werken met de beste materialen, hoeft u er zich bij ons geen zorgen over te maken dat het kitwerk goed gebeurt.

Diverse werkzaamheden

Het kitten van tegelwerk is belangrijk wanneer u nieuw sanitair laat plaatsen in de badkamer of keuken. Ook daarbij kunt u gebruikmaken van de diensten van HomeTeam. Loodgieters en loodgietwerk behoren tot het uitgebreide dienstenpakket van HomeTeam. Bij ons kunt u voor al uw klussen terecht bij één expertisebedrijf. Op die manier heeft u niet te maken met allerlei verschillende werkgevers, maar communiceert u met één contactpersoon binnen ons bedrijf. Zo verloopt niet alleen de klus soepel, maar gaat ook de communicatie van een leien dakje.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions