Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Kitten

De juiste kitafwerking is belangrijk als het gaat om leidingen of afwerking van tegelwerk. In de badkamer en keuken zorgt het kitwerk ervoor dat er geen lekken ontstaan of dat het water loopt op plaatsen waar het niet gaan moet. Wanneer u zeker wilt zijn van echt goed kitwerk dat niet voor problemen zal zorgen, dan kunt u een specialist inschakelen. Bij HomeTeam verzorgen wij graag al het kitwerk in en rondom woningen, complexen, zorginstellingen en kantoorpanden, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Nette afwerking

Goed kitwerk in natte ruimtes, zoals het toilet en de badkamer, is van groot belang, omdat goed en waterdicht voegwerk helpt om vochtschade te voorkomen. Daarnaast zijn kitvoegen schimmelwerend en geven ze het tegelwerk een mooie afwerking. Kitwerk is niet alleen nodig bij sanitair en tegels, maar bijvoorbeeld ook bij kitafdichting van glas. Op verschillende plekken in het huis is het belangrijk dat er een goede kitafwerking aan te pas komt. De specialisten van HomeTeam helpen u graag bij al het kitwerk. U kunt het kitten zelf in handen nemen, maar met gewone huis-tuin-en-keukenkit bent u er niet zeker van dat die helemaal goed dekt of bestand is tegen vocht. Omdat onze specialisten alleen werken met de beste materialen, hoeft u er zich bij ons geen zorgen over te maken dat het kitwerk goed gebeurt.

Diverse werkzaamheden

Het kitten van tegelwerk is belangrijk wanneer u nieuw sanitair laat plaatsen in de badkamer of keuken. Ook daarbij kunt u gebruikmaken van de diensten van HomeTeam. Loodgieters en loodgietwerk behoren tot het uitgebreide dienstenpakket van HomeTeam. Bij ons kunt u voor al uw klussen terecht bij één expertisebedrijf. Op die manier heeft u niet te maken met allerlei verschillende werkgevers, maar communiceert u met één contactpersoon binnen ons bedrijf. Zo verloopt niet alleen de klus soepel, maar gaat ook de communicatie van een leien dakje.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions