Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer afkitten

Als u een nieuwe badkamer heeft laten plaatsen, bent u nog niet klaar. Nu moet de ruimte namelijk nog netjes afgewerkt worden. De mooiste afwerking realiseert u met hoogwaardige kit. U kunt deze kit zelf aanbrengen, maar u kunt ook een HomeTeam expert inhuren om de ruimte volledig te laten afkitten.

Het belang van kit

Kit is erg belangrijk in de badkamer. Door uw bad, douche, toilet en/of wasbak te laten afkitten, voorkomt u dat er viezigheden tussen de naden gaat zitten. Dit maakt het veel gemakkelijker om de ruimte volledig schoon te maken. Daar komt nog bij dat u met kit lekkages kunt voorkomen. Water kan namelijk niet door een rand van kit heen komen. 

Wat moet u laten kitten?

Wij raden u aan alle sanitaire voorzieningen te laten afwerken met kit. Zo laat u niet alleen uw douche en/of bad kitten, maar idealiter ook de wastafel. En heeft u een toilet in de ruimte? Dan kunt u deze ook laten afwerken met kit. HomeTeam kan overigens ook het toilet in uw aparte toiletruimte komen kitten, zodat ook deze ruimte netjes afgewerkt is.

De ruimte laten kitten door een expert 

U kunt kit zelf aanbrengen om geld te besparen, maar dit is helaas niet zo gemakkelijk. Wilt u zeker weten dat de afwerking op de juiste manier aangebracht wordt, dan kunt u beter een expert inhuren voor het kitten van uw sanitaire voorzieningen. Dit bespaart u bovendien veel kostbare tijd.

Een afspraak maken met HomeTeam

HomeTeam stuurt graag een ervaren en betrouwbare expert naar u toe om uw douche, bad, wastafel en/of toilet te laten kitten. Wilt u meer weten over onze dienstverlening voor u een afspraak maakt? Neem dan contact met ons 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions