Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer afkitten

Als u een nieuwe badkamer heeft laten plaatsen, bent u nog niet klaar. Nu moet de ruimte namelijk nog netjes afgewerkt worden. De mooiste afwerking realiseert u met hoogwaardige kit. U kunt deze kit zelf aanbrengen, maar u kunt ook een HomeTeam expert inhuren om de ruimte volledig te laten afkitten.

Het belang van kit

Kit is erg belangrijk in de badkamer. Door uw bad, douche, toilet en/of wasbak te laten afkitten, voorkomt u dat er viezigheden tussen de naden gaat zitten. Dit maakt het veel gemakkelijker om de ruimte volledig schoon te maken. Daar komt nog bij dat u met kit lekkages kunt voorkomen. Water kan namelijk niet door een rand van kit heen komen. 

Wat moet u laten kitten?

Wij raden u aan alle sanitaire voorzieningen te laten afwerken met kit. Zo laat u niet alleen uw douche en/of bad kitten, maar idealiter ook de wastafel. En heeft u een toilet in de ruimte? Dan kunt u deze ook laten afwerken met kit. HomeTeam kan overigens ook het toilet in uw aparte toiletruimte komen kitten, zodat ook deze ruimte netjes afgewerkt is.

De ruimte laten kitten door een expert 

U kunt kit zelf aanbrengen om geld te besparen, maar dit is helaas niet zo gemakkelijk. Wilt u zeker weten dat de afwerking op de juiste manier aangebracht wordt, dan kunt u beter een expert inhuren voor het kitten van uw sanitaire voorzieningen. Dit bespaart u bovendien veel kostbare tijd.

Een afspraak maken met HomeTeam

HomeTeam stuurt graag een ervaren en betrouwbare expert naar u toe om uw douche, bad, wastafel en/of toilet te laten kitten. Wilt u meer weten over onze dienstverlening voor u een afspraak maakt? Neem dan contact met ons 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions