Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer afkitten Hoogeveen

Om de sanitaire voorzieningen in uw badkamer te beschermen en zo lang mogelijk mee te laten gaan, is het belangrijk de ruimte te laten kitten. HomeTeam heeft diverse experts in Hoogeveen en omgeving in het netwerk, die dit voor u kunnen doen. Voor een aantrekkelijk prijs is uw sanitair weer goed beschermd.

De twee functies van kit

Kit heeft een belangrijke functie in de badkamer. Ten eerste voorkomt het materiaal dat er water tussen uw voegen gaat zitten. Zo kan kit voorkomen dat u vervelende lekkages krijgt. Een andere functie van kit, is het tegenhouden van viezigheden als stof en zeep. Dit betekent dat kit het gemakkelijker maakt de ruimte goed schoon te maken, met schone voegen.

Wat moet u precies laten kitten?

Wij raden u aan alle sanitaire voorzieningen te laten afwerken met een speciale kit voor sanitair. Dit betekent dat u uw douche, uw bad, uw wasbak en uw toilet moet laten afkitten. De expert van HomeTeam komt graag bij u langs voor een goed advies. Zijn er nog andere ruimtes die gekit moeten worden? dan kan de expert dit direct aangeven. Ook kan hij een offerte voor u opstellen, zodat u inzicht heeft in de kosten van uw badkamerafwerking. Gaat u akkoord met de offerte, dan gaat onze expert direct aan de slag. Uw sanitaire voorzieningen worden direct op hoog niveau afgewerkt.

Een offerte aanvragen of een afspraak maken

Wilt u een offerte aanvragen of wilt u direct een afspraak maken met een HomeTeam expert uit Hoogeveen en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u vragen heeft over een van onze experts, staan wij voor u klaar. We beantwoorden uw vragen graag om u een duidelijker beeld te geven van onze dienstverlening.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions