Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer afkitten Hoogeveen

Om de sanitaire voorzieningen in uw badkamer te beschermen en zo lang mogelijk mee te laten gaan, is het belangrijk de ruimte te laten kitten. HomeTeam heeft diverse experts in Hoogeveen en omgeving in het netwerk, die dit voor u kunnen doen. Voor een aantrekkelijk prijs is uw sanitair weer goed beschermd.

De twee functies van kit

Kit heeft een belangrijke functie in de badkamer. Ten eerste voorkomt het materiaal dat er water tussen uw voegen gaat zitten. Zo kan kit voorkomen dat u vervelende lekkages krijgt. Een andere functie van kit, is het tegenhouden van viezigheden als stof en zeep. Dit betekent dat kit het gemakkelijker maakt de ruimte goed schoon te maken, met schone voegen.

Wat moet u precies laten kitten?

Wij raden u aan alle sanitaire voorzieningen te laten afwerken met een speciale kit voor sanitair. Dit betekent dat u uw douche, uw bad, uw wasbak en uw toilet moet laten afkitten. De expert van HomeTeam komt graag bij u langs voor een goed advies. Zijn er nog andere ruimtes die gekit moeten worden? dan kan de expert dit direct aangeven. Ook kan hij een offerte voor u opstellen, zodat u inzicht heeft in de kosten van uw badkamerafwerking. Gaat u akkoord met de offerte, dan gaat onze expert direct aan de slag. Uw sanitaire voorzieningen worden direct op hoog niveau afgewerkt.

Een offerte aanvragen of een afspraak maken

Wilt u een offerte aanvragen of wilt u direct een afspraak maken met een HomeTeam expert uit Hoogeveen en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u vragen heeft over een van onze experts, staan wij voor u klaar. We beantwoorden uw vragen graag om u een duidelijker beeld te geven van onze dienstverlening.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions