Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer afkitten Steenwijk

De experts van HomeTeam kunnen grote bouwklussen op zich nemen, maar u kunt ons ook inschakelen voor kleinere werkzaamheden. Zo kunnen wij ook een ervaren expert naar u toe sturen om uw badkamer netjes af te laten werken met kit. 

Een nieuwe badkamer laten kitten

Heeft u een nieuwe douche, een nieuw bad, een nieuwe wasbak en/of een nieuw toilet laten plaatsen? Dan kunt u deze voorzieningen nog niet direct gebruiken. U moet de douche, het bad, de wasbak en/of het toilet namelijk eerst laten afkitten. Met een goede kitlaag voorkomt u niet alleen lekkages, maar kunt u bovendien voorkomen dat uw voegen vies worden. Dit maakt het reinigen van de sanitaire voorzieningen een stuk gemakkelijker. 

Oude kit laten vervangen

Heeft u enkele jaren geleden kit laten aanbrengen, maar ziet de kitlaag er niet meer zo netjes uit? Dan is het belangrijk de laag op tijd te laten vervangen. Ziet de kit er niet meer goed uit, dan biedt deze laag namelijk niet meer de juiste bescherming. HomeTeam brengt hier verandering in. 

Wij verwijderen eerst de oude kit, om vervolgens nieuwe kit te plaatsen. Met deze nieuwe kitlaag krijgen uw sanitaire voorzieningen weer de bescherming die ze nodig hebben.

HomeTeam: een mooie afwerking voor een lage prijs

HomeTeam werkt alleen met ervaren en betrouwbare vakmannen. Om onze dienstverlening zo toegankelijk mogelijk te houden, werken zij altijd voor aantrekkelijk lage tarieven. Dit betekent dat u bij ons een mooie afwerking voor een lage prijs krijgt. 

Bent u benieuwd wat u precies moet investeren in een mooie badkamerafwerking?Neem dan gerust contact met ons op en vraag een offerte aan. Wilt u een afspraak maken met een HomeTeam specialist in Steenwijk? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions