Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer afkitten Steenwijk

De experts van HomeTeam kunnen grote bouwklussen op zich nemen, maar u kunt ons ook inschakelen voor kleinere werkzaamheden. Zo kunnen wij ook een ervaren expert naar u toe sturen om uw badkamer netjes af te laten werken met kit. 

Een nieuwe badkamer laten kitten

Heeft u een nieuwe douche, een nieuw bad, een nieuwe wasbak en/of een nieuw toilet laten plaatsen? Dan kunt u deze voorzieningen nog niet direct gebruiken. U moet de douche, het bad, de wasbak en/of het toilet namelijk eerst laten afkitten. Met een goede kitlaag voorkomt u niet alleen lekkages, maar kunt u bovendien voorkomen dat uw voegen vies worden. Dit maakt het reinigen van de sanitaire voorzieningen een stuk gemakkelijker. 

Oude kit laten vervangen

Heeft u enkele jaren geleden kit laten aanbrengen, maar ziet de kitlaag er niet meer zo netjes uit? Dan is het belangrijk de laag op tijd te laten vervangen. Ziet de kit er niet meer goed uit, dan biedt deze laag namelijk niet meer de juiste bescherming. HomeTeam brengt hier verandering in. 

Wij verwijderen eerst de oude kit, om vervolgens nieuwe kit te plaatsen. Met deze nieuwe kitlaag krijgen uw sanitaire voorzieningen weer de bescherming die ze nodig hebben.

HomeTeam: een mooie afwerking voor een lage prijs

HomeTeam werkt alleen met ervaren en betrouwbare vakmannen. Om onze dienstverlening zo toegankelijk mogelijk te houden, werken zij altijd voor aantrekkelijk lage tarieven. Dit betekent dat u bij ons een mooie afwerking voor een lage prijs krijgt. 

Bent u benieuwd wat u precies moet investeren in een mooie badkamerafwerking?Neem dan gerust contact met ons op en vraag een offerte aan. Wilt u een afspraak maken met een HomeTeam specialist in Steenwijk? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions