Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Kit aanbrengen

Als het aankomt op kit aanbrengen bij kozijnen, sanitair of tegels, dan is uw opdracht in goede handen bij HomeTeam. U kunt het natuurlijk eerst zelf proberen, maar de beste afwerking wordt geleverd door vakspecialisten. Bij kit aanbrengen is het een kwestie van ervaring en die hebben wij. Elke klus op het gebied van bouw, renovatie of onderhoud wordt geklaard. Wij, van HomeTeam, staan klaar voor iedere klus die u ons geeft.

Kit in de badkamer

Uw specialist op het gebied van kit aanbrengen, is in staat om zowel kleine ruimtes als grote oppervlakken te voorzien van een mooie kitrand. Indien u een perfecte afwerking wilt, bijvoorbeeld in de badkamer, kiest u voor onze bekwame klussers. Kit aanbrengen is een secuur werkje waarbij precisie van belang is. Als de kit niet professioneel aangebracht wordt, stijgt de kans op schimmelvorming aanzienlijk. Dit geldt ook voor ramen en deuren. Door weersomstandigheden worden de ramen zelf en de voegen van de ramen vochtig. Hierdoor maken kou en vocht een intrede in uw huis. Schakel HomeTeam in om dit soort problemen te voorkomen en te verhelpen.

HomeTeam staat voor u klaar

U heeft specialisten nodig die uw klussen komen klaren. HomeTeam kan één vakman voor u inzetten, maar ook een compleet team met klussers die verstand hebben van hun vak. Dit garandeert een prachtig eindresultaat, dat wij tot in de puntjes verzorgen. Heeft u een spoedklus die afgemaakt moet worden op korte termijn? Wij hebben genoeg mankracht om uw wensen te verwezenlijken. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier of vraag een offerte aan.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions