Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Kit aanbrengen

Als het aankomt op kit aanbrengen bij kozijnen, sanitair of tegels, dan is uw opdracht in goede handen bij HomeTeam. U kunt het natuurlijk eerst zelf proberen, maar de beste afwerking wordt geleverd door vakspecialisten. Bij kit aanbrengen is het een kwestie van ervaring en die hebben wij. Elke klus op het gebied van bouw, renovatie of onderhoud wordt geklaard. Wij, van HomeTeam, staan klaar voor iedere klus die u ons geeft.

Kit in de badkamer

Uw specialist op het gebied van kit aanbrengen, is in staat om zowel kleine ruimtes als grote oppervlakken te voorzien van een mooie kitrand. Indien u een perfecte afwerking wilt, bijvoorbeeld in de badkamer, kiest u voor onze bekwame klussers. Kit aanbrengen is een secuur werkje waarbij precisie van belang is. Als de kit niet professioneel aangebracht wordt, stijgt de kans op schimmelvorming aanzienlijk. Dit geldt ook voor ramen en deuren. Door weersomstandigheden worden de ramen zelf en de voegen van de ramen vochtig. Hierdoor maken kou en vocht een intrede in uw huis. Schakel HomeTeam in om dit soort problemen te voorkomen en te verhelpen.

HomeTeam staat voor u klaar

U heeft specialisten nodig die uw klussen komen klaren. HomeTeam kan één vakman voor u inzetten, maar ook een compleet team met klussers die verstand hebben van hun vak. Dit garandeert een prachtig eindresultaat, dat wij tot in de puntjes verzorgen. Heeft u een spoedklus die afgemaakt moet worden op korte termijn? Wij hebben genoeg mankracht om uw wensen te verwezenlijken. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier of vraag een offerte aan.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions