Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Toilet afkitten

HomeTeam kan uw toilet volledig verbouwen, maar wij kunnen ook kleinere klussen op ons nemen. Zo kunt u ook een HomeTeam expert inhuren om uw toiletruimte te laten kitten. U kunt alleen de toiletpot laten kitten, maar ook de wastafel in de toiletruimte. 

Waarom uw toilet laten afkitten?

De wastafel in de toiletruimte wordt niet altijd afgekit, maar de toiletpot doorgaans wel. Door een kitlaag aan te brengen op de pot, voorkomt u dat de toiletpot op de lange termijn beschadigt door vocht. Ook kunt u de toiletpot met kit gemakkelijker schoon houden. 

HomeTeam kan uw toiletpot voorzien van een mooie kitlaag, maar kan ook de gehele toiletruimte onder handen nemen. Wilt u ook uw wastafel laten kitten, dan heeft onze expert dit in een mum van tijd voor u gedaan.

Een mooie kitlaag voor een lage prijs

Het kitten van de toiletpot en/of de wasbak in de toiletruimte lijkt gemakkelijk, maar dit is lastiger dan u denkt. U kunt dan ook beter een expert inhuren dan zelf aan de slag gaan met kit. Huurt u een van de HomeTeam bouwexperts in voor het kitten van uw toiletruimte, dan weet u zeker dat dit netjes gebeurt. Ook heeft u de garantie dat u niet veel hoeft te betalen voor deze nette afwerking, want HomeTeam experts werken altijd voor aantrekkelijk lage tarieven. 

Een afspraak maken? Neem contact op

Wilt u direct een afspraak maken om uw toiletpot en/of de wasbak in uw toiletruimte te laten kitten? Neem dan contact met ons op. Wij koppelen u graag aan een HomeTeam expert die op de korte termijn bij u langs kan komen voor deze klus. Ook als u meer wil weten over onze werkwijze of tarieven, staan wij voor u klaar.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions