Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Toilet afkitten

HomeTeam kan uw toilet volledig verbouwen, maar wij kunnen ook kleinere klussen op ons nemen. Zo kunt u ook een HomeTeam expert inhuren om uw toiletruimte te laten kitten. U kunt alleen de toiletpot laten kitten, maar ook de wastafel in de toiletruimte. 

Waarom uw toilet laten afkitten?

De wastafel in de toiletruimte wordt niet altijd afgekit, maar de toiletpot doorgaans wel. Door een kitlaag aan te brengen op de pot, voorkomt u dat de toiletpot op de lange termijn beschadigt door vocht. Ook kunt u de toiletpot met kit gemakkelijker schoon houden. 

HomeTeam kan uw toiletpot voorzien van een mooie kitlaag, maar kan ook de gehele toiletruimte onder handen nemen. Wilt u ook uw wastafel laten kitten, dan heeft onze expert dit in een mum van tijd voor u gedaan.

Een mooie kitlaag voor een lage prijs

Het kitten van de toiletpot en/of de wasbak in de toiletruimte lijkt gemakkelijk, maar dit is lastiger dan u denkt. U kunt dan ook beter een expert inhuren dan zelf aan de slag gaan met kit. Huurt u een van de HomeTeam bouwexperts in voor het kitten van uw toiletruimte, dan weet u zeker dat dit netjes gebeurt. Ook heeft u de garantie dat u niet veel hoeft te betalen voor deze nette afwerking, want HomeTeam experts werken altijd voor aantrekkelijk lage tarieven. 

Een afspraak maken? Neem contact op

Wilt u direct een afspraak maken om uw toiletpot en/of de wasbak in uw toiletruimte te laten kitten? Neem dan contact met ons op. Wij koppelen u graag aan een HomeTeam expert die op de korte termijn bij u langs kan komen voor deze klus. Ook als u meer wil weten over onze werkwijze of tarieven, staan wij voor u klaar.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions