Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Toilet afkitten Hoogeveen

Kit wordt niet alleen gebruikt in de badkamer, maar ook in de toiletruimte. De meeste mensen laten niet alleen hun toiletpot afwerken met kit, maar voorzien de wasbak ook van een kitlaag. Door kit aan te laten brengen, is het gemakkelijker uw toiletruimte schoon te maken. Wilt u nieuwe kit aan laten brengen of is uw oude kitlaag aan vervanging toe? Dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres. 

Uw toilet opnieuw laten kitten

U heeft enkele jaren geleden de toiletruimte laten kitten, maar nu ziet de afwerking er niet meer zo netjes uit. Kit heeft een levensduur van enkele jaren en u ziet vanzelf wanneer het tijd is om een nieuwe laag aan te laten brengen. Laat de kit los of komt er vocht onder, dan huurt u HomeTeam in om uw toiletruimte opnieuw af te laten kitten. 

Ook als u uw toiletruimte nog nooit heeft laten kitten, komt de HomeTeam expert graag bij u langs. Door een kitlaag aan te brengen op de toiletpot en/of de wasbak, is het gemakkelijker deze sanitaire voorzieningen schoon te houden.

Afwerking op hoog niveau

HomeTeam werkt alleen samen met ervaren bouwexperts. Huurt u een van onze experts in om uw toiletruimte af te laten werken met kit, dan heeft u de garantie op een mooi resultaat. En omdat wij onze dienstverlening zo toegankelijk mogelijk willen maken, werken onze experts altijd voor aantrekkelijke tarieven.

Uw toilet mooi afgewerkt? Maak een afspraak 

Wilt u uw toiletruimte mooi af laten werken met goede kit? Maak dan een afspraak met een HomeTeam expert en laat uw toiletruimte netjes afkitten. Wij koppelen u graag aan een expert uit Hoogeveen en omgeving, die al op de korte termijn bij u langs kan komen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions