Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Toilet afkitten Hoogeveen

Kit wordt niet alleen gebruikt in de badkamer, maar ook in de toiletruimte. De meeste mensen laten niet alleen hun toiletpot afwerken met kit, maar voorzien de wasbak ook van een kitlaag. Door kit aan te laten brengen, is het gemakkelijker uw toiletruimte schoon te maken. Wilt u nieuwe kit aan laten brengen of is uw oude kitlaag aan vervanging toe? Dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres. 

Uw toilet opnieuw laten kitten

U heeft enkele jaren geleden de toiletruimte laten kitten, maar nu ziet de afwerking er niet meer zo netjes uit. Kit heeft een levensduur van enkele jaren en u ziet vanzelf wanneer het tijd is om een nieuwe laag aan te laten brengen. Laat de kit los of komt er vocht onder, dan huurt u HomeTeam in om uw toiletruimte opnieuw af te laten kitten. 

Ook als u uw toiletruimte nog nooit heeft laten kitten, komt de HomeTeam expert graag bij u langs. Door een kitlaag aan te brengen op de toiletpot en/of de wasbak, is het gemakkelijker deze sanitaire voorzieningen schoon te houden.

Afwerking op hoog niveau

HomeTeam werkt alleen samen met ervaren bouwexperts. Huurt u een van onze experts in om uw toiletruimte af te laten werken met kit, dan heeft u de garantie op een mooi resultaat. En omdat wij onze dienstverlening zo toegankelijk mogelijk willen maken, werken onze experts altijd voor aantrekkelijke tarieven.

Uw toilet mooi afgewerkt? Maak een afspraak 

Wilt u uw toiletruimte mooi af laten werken met goede kit? Maak dan een afspraak met een HomeTeam expert en laat uw toiletruimte netjes afkitten. Wij koppelen u graag aan een expert uit Hoogeveen en omgeving, die al op de korte termijn bij u langs kan komen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions