Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Toilet afkitten Steenwijk

Door uw toiletruimte af te laten werken met kit, is het gemakkelijker de ruimte schoon te houden. Door de voegen te kitten, kunnen er namelijk geen viezigheden tussen komen en dit maakt de wekelijkse schoonmaakbeurt een stuk gemakkelijker. Heeft u nog geen kit in uw toiletruimte of is de bestaande kitlaag beschadigd? Dan stuurt HomeTeam graag een expert naar u toe om uw toilet (opnieuw) te laten kitten. 

Uw toiletpot laten afkitten

Vrijwel alle toiletpotten worden afgewerkt met kit. Door een kitlaag aan te brengen, is het namelijk gemakkelijker de pot schoon te houden. Heeft u enkele jaren geleden een kitlaag laten aanbrengen, maar is deze laag inmiddels flink beschadigd? Dan kunt u uw toiletpot opnieuw laten kitten. Zit er nog geen kit, dan laat u een nieuwe kitlaag aanbrengen door een HomeTeam expert.

De gehele toiletruimte laten kitten

U kunt er ook voor kiezen de gehele toiletruimte te laten kitten. In dit geval wordt niet alleen uw toiletpot gekit, maar wordt er ook een kitlaag  aangebracht op de wasbak. Merkt u dat het nu vrij moeilijk is om de voegen bij de wasbak in de toiletruimte goed schoon te houden? Dan is het zeker interessant om een HomeTeam expert in te huren en uw wasbak te laten kitten.

Een mooie afwerking voor een lage prijs

HomeTeam verzorgt een mooie afwerking voor een aantrekkelijk lage prijs. Onze experts in Steenwijk en omgeving werken namelijk altijd voor lage tarieven. Zo kunt u uw toiletruimte mooi af laten werken, zonder een grote investering te moeten doen. 

Wilt u meer weten over de kosten van het afkitten van uw toilet? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze lage tarieven.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions