Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Kozijnen vervangen

Kozijnen hebben een lange levensduur van enkele tientallen jaren. Zijn uw kozijnen al wat ouder en worden ze bovendien veel blootgesteld aan de buitenlucht en alle weersomstandigheden die hierbij horen? Dan is het tijd om uw kozijnen te laten vervangen. Wanneer het tijd is om in nieuwe kozijnen te investeren en hoe u deze kozijnen het beste kunt laten plaatsen, leest u op deze pagina. 

Nieuwe kozijnen aanschaffen: is het wel nodig?

Soms is het ook voldoende om uw oude kozijnen een goede onderhoudsbeurt te geven en eventuele beschadigingen te laten repareren. Zijn uw kozijnen echter al tientallen jaren oud en verwacht u de kozijnen binnen enkele jaren te moeten vervangen? Dan is het beter om de kozijnen te laten vervangen. U kunt de kozijnen laten repareren, maar dan loopt u wel het risico dat u veel geld betaalt voor een korte termijn oplossing. Het direct vervangen van de kozijnen is in dit geval goedkoper dan een dure reparatie en een vervanging over enkele jaren. 

Ook kunt u de kozijnen beter laten vervangen als er sprake is van ernstige beschadigingen. De meeste kleine beschadigingen kunnen wel gerepareerd worden, maar bij ernstige schade is dit toch wat lastiger. Overigens hoeft u in dit geval niet alle kozijnen te laten vervangen, maar enkel de beschadigde kozijnen.

Kozijnen vervangen met HomeTeam

Het vervangen van oude en/of kapotte kozijnen is niet gemakkelijk. U kunt dit dan beter ook niet zelf doen, maar laten doen door een kozijnen expert. HomeTeam brengt u graag in contact met bouwspecialisten bij u in de buurt, zodat u uw kozijnen door een specialist kan laten vervangen. Heeft u vragen over het vervangen van uw kozijnen door HomeTeam? Neem dan direct contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions