Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Kozijnen vervangen Meppel

U kunt uw beschadigde kozijnen laten repareren, maar soms is het beter om ze te laten vervangen. Is het materiaal zodanig beschadigd dat een reparatie erg duur wordt, dan is het plaatsen van nieuwe ramen in veel gevallen voordeliger. De specialisten van HomeTeam komen graag bij u langs om te achterhalen of het houtwerk gerepareerd moet worden of het plaatsen van nieuw houtwerk mogelijk een betere oplossing is. 

Specialisten voor het plaatsen van alle soorten kozijnen

Onze specialisten hebben ervaring met het plaatsen van allerlei soorten ramen. Niet alleen voor ramen, maar ook voor deuren. U kunt uw houtwerk aan de binnenzijde van uw woning laten verwijderen om nieuwe ramen te laten plaatsen, maar ook het houtwerk aan de buitenzijde van uw huis kan vervangen worden. En heeft u ramen van aluminium of kunststof? Dan komen wij ook bij u langs om de ramen te vernieuwen. De specialisten van HomeTeam werken namelijk niet alleen met hout, maar ook met andere materiaalsoorten. 

Weet u niet zeker of uw ramen volledig verwijderd moeten worden, maar twijfelt u tussen een reparatie en een vervanging? Neem dan contact op met een van onze specialisten, zodat zij naar uw ramen in Meppel kunnen kijken. Op basis van dit korte onderzoek, kunnen zij u adviseren over het repareren van de ramen of het plaatsen van nieuwe ramen. 
 

HomeTeam: ook voor andere klussen in en rondom huis

Onze specialisten kunnen u niet alleen helpen met het plaatsen van nieuwe ramen, maar kunnen ook andere klussen voor u op zich nemen. Denk hierbij aan het plaatsen van tegelwerk, het renoveren van uw badkamer, het plaatsen van een nieuwe keuken en ga zo maar door. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions