Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Kozijnen vervangen Meppel

U kunt uw beschadigde kozijnen laten repareren, maar soms is het beter om ze te laten vervangen. Is het materiaal zodanig beschadigd dat een reparatie erg duur wordt, dan is het plaatsen van nieuwe ramen in veel gevallen voordeliger. De specialisten van HomeTeam komen graag bij u langs om te achterhalen of het houtwerk gerepareerd moet worden of het plaatsen van nieuw houtwerk mogelijk een betere oplossing is. 

Specialisten voor het plaatsen van alle soorten kozijnen

Onze specialisten hebben ervaring met het plaatsen van allerlei soorten ramen. Niet alleen voor ramen, maar ook voor deuren. U kunt uw houtwerk aan de binnenzijde van uw woning laten verwijderen om nieuwe ramen te laten plaatsen, maar ook het houtwerk aan de buitenzijde van uw huis kan vervangen worden. En heeft u ramen van aluminium of kunststof? Dan komen wij ook bij u langs om de ramen te vernieuwen. De specialisten van HomeTeam werken namelijk niet alleen met hout, maar ook met andere materiaalsoorten. 

Weet u niet zeker of uw ramen volledig verwijderd moeten worden, maar twijfelt u tussen een reparatie en een vervanging? Neem dan contact op met een van onze specialisten, zodat zij naar uw ramen in Meppel kunnen kijken. Op basis van dit korte onderzoek, kunnen zij u adviseren over het repareren van de ramen of het plaatsen van nieuwe ramen. 
 

HomeTeam: ook voor andere klussen in en rondom huis

Onze specialisten kunnen u niet alleen helpen met het plaatsen van nieuwe ramen, maar kunnen ook andere klussen voor u op zich nemen. Denk hierbij aan het plaatsen van tegelwerk, het renoveren van uw badkamer, het plaatsen van een nieuwe keuken en ga zo maar door. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions