Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Kozijnen vervangen Steenwijk

Zijn de kozijnen van uw ramen en/of deuren door de jaren heen flink beschadigd? Dan is de kans groot dat het repareren van de ramen of deuren te duur wordt. Om geld te besparen, kunt u er in dit geval beter voor kiezen om de ramen en deuren te laten vervangen. De specialisten van HomeTeam kunnen u hierbij helpen. 

Voor alle soorten kozijnen

De specialisten van HomeTeam kunnen alle soorten ramen voor u verwijderen en vernieuwen door nieuwe ramen. Zo kunt u ramen van hout laten verwijderen en vervangen door nieuw raamwerk. Onze specialisten kunnen ook met materialen als aluminium en kunststof werken. Hetzelfde geldt bij het vernieuwen van uw beschadigde deur of deuren. Wij plaatsen deuren van hout, maar kunnen ook aan de slag met deuren van kunststof of aluminium. 

U kunt ervoor kiezen om alleen het raamwerk aan de buitenzijde van uw woning te laten vernieuwen, maar wij kunnen ook het raamwerk aan de buiten- en binnenzijde van uw huis vernieuwen. Afhankelijk van uw budget voor deze klus, kiest u zelf welk raamwerk u nog even wil gebruiken en welk raamwerk u wil laten vernieuwen.

De voordelen van HomeTeam 

Steeds meer mensen maken gebruik van het grote netwerk van HomeTeam bij het inhuren van een vakman. Dit brengt namelijk diverse interessante voordelen met zich mee:
- HomeTeam heeft een groot aantal vakmannen in het netwerk, waaronder diverse vakmannen die in Steenwijk werkzaam zijn. 
- De vakmannen van HomeTeam hebben jaren ervaring en kunnen daarom de beste kwaliteit dienstverlening bieden. 
- De vakmannen van HomeTeam werken altijd voor eerlijke tarieven

Wilt u van deze voordelen profiteren? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak met een van onze timmermannen in Steenwijk om uw raamwerk te laten vernieuwen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions