Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Loodgieter / loodgieterswerk

Er is bijna niets vervelender dan een verstopping in de afvoer van uw wasbak, toilet of douche, of een lekkage in de kraan. Problemen met de rioolafvoer kunnen voor veel frustraties in huis zorgen. Vaak zijn dit klussen waarvoor een gespecialiseerde vakman moet worden ingeschakeld. In dat geval is het wel zo fijn om te werken met een bedrijf dat de juiste kennis, ervaring en klantgerichtheid hanteert. HomeTeam heeft alleen gediplomeerde loodgieters in dienst, die door hun jarenlange ervaring in het vak niet bang zijn om elke klus stevig aan te pakken. Op die manier is uw leidingprobleem, lekkage of vervanging van een onderdeel snel opgelost.

Kleine en grote diensten

Onze ervaren loodgieters krijgen dagelijks te maken met het verhelpen van een kraanlekkage, het vervangen van een sifon of het aanleggen van een extra toilet. Zij plaatsen met plezier een extra aansluiting voor de wasmachine, maar ook grotere verzoeken zijn geen probleem. Het onderhouden, vervangen en plaatsen van materialen in woningen, bergingen en zelfs op campings behoort tevens tot de werkzaamheden van onze specialisten. Wanneer u nadenkt over een verbouwing of zelfs het bouwen van een nieuw huis, kunnen wij u ondersteunen in het realisteren van uw plannen. Ons streven is om door samenwerking en ambitie uw plannen zo goed mogelijk uit te voeren.

offerte aanvragen neem contact met ons op

Zakelijk en voor de consument

Niet alleen als privéconsument kunt u bij HomeTeam terecht voor onze uitgebreide dienstverlening. Ook op zakelijk gebied bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken ook regelmatig aan onderhoud voor recreatiewoningen, flats, complexen en instellingsgebouwen. Is de klus wat groter van aard, dan werken onze loodgieters samen in teamverband. Op die manier verloopt de klus soepel en is al het onderhoud of reparatiewerk snel klaar. U heeft binnen HomeTeam altijd contact met één persoon, zodat de communicatie soepel verloopt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

    

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions