Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Loodgieter / loodgieterswerk

Er is bijna niets vervelender dan een verstopping in de afvoer van uw wasbak, toilet of douche, of een lekkage in de kraan. Problemen met de rioolafvoer kunnen voor veel frustraties in huis zorgen. Vaak zijn dit klussen waarvoor een gespecialiseerde vakman moet worden ingeschakeld. In dat geval is het wel zo fijn om te werken met een bedrijf dat de juiste kennis, ervaring en klantgerichtheid hanteert. HomeTeam heeft alleen gediplomeerde loodgieters in dienst, die door hun jarenlange ervaring in het vak niet bang zijn om elke klus stevig aan te pakken. Op die manier is uw leidingprobleem, lekkage of vervanging van een onderdeel snel opgelost.

Kleine en grote diensten

Onze ervaren loodgieters krijgen dagelijks te maken met het verhelpen van een kraanlekkage, het vervangen van een sifon of het aanleggen van een extra toilet. Zij plaatsen met plezier een extra aansluiting voor de wasmachine, maar ook grotere verzoeken zijn geen probleem. Het onderhouden, vervangen en plaatsen van materialen in woningen, bergingen en zelfs op campings behoort tevens tot de werkzaamheden van onze specialisten. Wanneer u nadenkt over een verbouwing of zelfs het bouwen van een nieuw huis, kunnen wij u ondersteunen in het realisteren van uw plannen. Ons streven is om door samenwerking en ambitie uw plannen zo goed mogelijk uit te voeren.

offerte aanvragen neem contact met ons op

Zakelijk en voor de consument

Niet alleen als privéconsument kunt u bij HomeTeam terecht voor onze uitgebreide dienstverlening. Ook op zakelijk gebied bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken ook regelmatig aan onderhoud voor recreatiewoningen, flats, complexen en instellingsgebouwen. Is de klus wat groter van aard, dan werken onze loodgieters samen in teamverband. Op die manier verloopt de klus soepel en is al het onderhoud of reparatiewerk snel klaar. U heeft binnen HomeTeam altijd contact met één persoon, zodat de communicatie soepel verloopt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions