Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Leidingen aanleggen

Iets waar u vrijwel niet aan kunt ontkomen bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning is het aanleggen van nieuwe leidingen. Leidingen zorgen voor de toevoer van water naar sanitaire voorzieningen en radiatoren in uw woning en zijn daardoor onmisbaar! Daarbij wilt u wellicht leidingen aanleggen voor een buitenkraan, een sproeisysteem voor uw planten en struiken, enzovoorts. Het aanleggen van leidingen is een nauwkeurige klus, die u het beste door een erkende loodgieter uit kunt laten voeren.

Tip: mocht u het aanleggen van de leidingen zelf willen doen, dan kunt u op internet zoeken naar een geschikte handleiding. Wees u ervan bewust dat u speciale gereedschappen nodig heeft om de leidingstukken op elkaar aan te kunnen laten sluiten.

Leidingen aan laten leggen door een loodgieter

Door een erkende loodgieter in te schakelen voor het aanleggen van leidingen bent u ervan verzekerd dat de leidingen op de juiste wijze worden aangelegd. U moet er immers niet aan denken, dat u kort na het aanleggen van de leidingen al te maken krijgt met lekkages rond de leidingstukken. Een loodgieter heeft doorgaans een ruime expertise in het aanleggen van leidingen en beschikt daarbij over de juiste materialen om de leidingen aan te kunnen leggen.

Wist u bijvoorbeeld dat leidingstukken aan het uiteinde met een speciaal type gereedschap geschuurd moeten worden? Zo sluiten de leidingstukken beter op elkaar aan en wordt speling tussen de leidingstukken voorkomen.

Leidingen aanleggen in en rondom uw woning

Wanneer u ook buitenshuis gebruikt wilt kunnen maken van een aftappunt voor bijvoorbeeld een besproeiingsinstallatie voor planten en struiken, kunt u leidingen vanuit uw woning naar buiten laten lopen. HomeTeam helpt u graag bij het aanleggen van leidingen in en rondom uw woning.

Wilt u direct een loodgieter inschakelen voor het aanleggen van leidingen? Schakel HomeTeam in!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions