Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Leidingen aanleggen

Iets waar u vrijwel niet aan kunt ontkomen bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning is het aanleggen van nieuwe leidingen. Leidingen zorgen voor de toevoer van water naar sanitaire voorzieningen en radiatoren in uw woning en zijn daardoor onmisbaar! Daarbij wilt u wellicht leidingen aanleggen voor een buitenkraan, een sproeisysteem voor uw planten en struiken, enzovoorts. Het aanleggen van leidingen is een nauwkeurige klus, die u het beste door een erkende loodgieter uit kunt laten voeren.

Tip: mocht u het aanleggen van de leidingen zelf willen doen, dan kunt u op internet zoeken naar een geschikte handleiding. Wees u ervan bewust dat u speciale gereedschappen nodig heeft om de leidingstukken op elkaar aan te kunnen laten sluiten.

Leidingen aan laten leggen door een loodgieter

Door een erkende loodgieter in te schakelen voor het aanleggen van leidingen bent u ervan verzekerd dat de leidingen op de juiste wijze worden aangelegd. U moet er immers niet aan denken, dat u kort na het aanleggen van de leidingen al te maken krijgt met lekkages rond de leidingstukken. Een loodgieter heeft doorgaans een ruime expertise in het aanleggen van leidingen en beschikt daarbij over de juiste materialen om de leidingen aan te kunnen leggen.

Wist u bijvoorbeeld dat leidingstukken aan het uiteinde met een speciaal type gereedschap geschuurd moeten worden? Zo sluiten de leidingstukken beter op elkaar aan en wordt speling tussen de leidingstukken voorkomen.

Leidingen aanleggen in en rondom uw woning

Wanneer u ook buitenshuis gebruikt wilt kunnen maken van een aftappunt voor bijvoorbeeld een besproeiingsinstallatie voor planten en struiken, kunt u leidingen vanuit uw woning naar buiten laten lopen. HomeTeam helpt u graag bij het aanleggen van leidingen in en rondom uw woning.

Wilt u direct een loodgieter inschakelen voor het aanleggen van leidingen? Schakel HomeTeam in!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions