Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Leidingen aanleggen Meppel

Zijn uw leidingen aan vervanging toe? Dan kan HomeTeam u in contact brengen met een specialist die een nieuwe riolering aan kan leggen. HomeTeam werkt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Ook als uw bedrijfspand een nieuwe riolering nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres.

Een nieuwe riolering met HomeTeam

HomeTeam heeft vele ervaren bouwspecialisten in het netwerk. Een groot deel van deze bouwspecialisten is gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe rioleringen, ook onder uw woning of bedrijfspand. Maakt u gebruik van de diensten van een van onze specialisten, dan weet u zeker dat uw riolering goed wordt aangelegd.

De riolering onderhouden of repareren in Meppel en omgeving

HomeTeam kan u ook in contact brengen met een specialist die uw riolering onderhoudt of repareert. Heeft u nog geen nieuwe leidingen nodig, maar heeft uw riolering wel een onderhoudsbeurt of vakkundige reparatie nodig? Dan staan wij ook voor u klaar. Door uw riolering goed te onderhouden, gaan de buizen langer mee. Dit betekent dat u op de lange termijn geld bespaart. Door uw beschadigde buizen te repareren, voorkomt u dat u een compleet nieuwe riolering moet aanschaffen. Ook zo bespaart u geld.

Een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden en u een duidelijker beeld te geven van onze organisatie. Voor u het weet, staat de specialist bij u op de stoep om uw riolering aan te leggen, te onderhouden of te repareren voor een zeer aantrekkelijk tarief.
 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions