Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Leidingen verleggen

Wanneer u bezig bent met een aan- of verbouw van uw woning kunt u er bijna niet aan ontkomen: leidingen verleggen. Leidingen verleggen is onder meer noodzakelijk als u de badkamer een nieuwe plek geeft, als u uw bestaande leidingnetwerk uit wenst te breiden om ook in de aanbouw water te kunnen gebruiken, enzovoorts. Ook wanneer u buitenshuis water wilt kunnen gebruiken voor een besproeiingsinstallatie in de tuin of bijvoorbeeld voor een zwembad, kan het verleggen van leidingen noodzakelijk zijn.

De loodgieters van HomeTeam hebben een ruime expertise in het verleggen van leidingen in en rondom woningen en bedrijfspanden. Zij kunnen u op een vakkundige wijze van dienst zijn, zodat de kans op complicaties minimaal is. Denk bijvoorbeeld aan lekkages rond de leidingen!

Zelf leidingen verleggen in huis

Wilt u leidingen verleggen in uw woning? U kunt deze klus ook zelf uitvoeren! Op internet vindt u verschillende instructievideo’s en handleidingen, waarin wordt uitgelegd hoe u zelf leidingen kunt leggen of verleggen. Het is belangrijk om een dergelijk stappenplan precies te volgen, om te voorkomen dat leidingstukken niet goed op elkaar aansluiten na deze verlegd te hebben. Vaak hebben consumenten niet de juiste gereedschappen in huis, waardoor de aansluiting tussen twee leidingstukken speling bevat. Het leidingwater sijpelt via die speling naar buiten, met een vervelend waterschade tot gevolg.

Tip: vergeet voordat u aan de slag gaat met het verleggen van de leidingen niet eerst de hoofdkraan af te sluiten. Zo voorkomt u dat het water wegstroomt als u de leidingen openhaalt.

Hulp bij het verleggen van leidingen

De gespecialiseerde loodgieters van HomeTeam zijn u graag van dienst bij het verleggen van leidingen. Onze loodgieters voeren dergelijke werkzaamheden dermate vaak uit, dat de kans op lekkages in een later stadium minimaal is. Daarbij beschikken wij over de juiste gereedschappen om de leidingen voor u te verleggen!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions