Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Leidingen verleggen

Wanneer u bezig bent met een aan- of verbouw van uw woning kunt u er bijna niet aan ontkomen: leidingen verleggen. Leidingen verleggen is onder meer noodzakelijk als u de badkamer een nieuwe plek geeft, als u uw bestaande leidingnetwerk uit wenst te breiden om ook in de aanbouw water te kunnen gebruiken, enzovoorts. Ook wanneer u buitenshuis water wilt kunnen gebruiken voor een besproeiingsinstallatie in de tuin of bijvoorbeeld voor een zwembad, kan het verleggen van leidingen noodzakelijk zijn.

De loodgieters van HomeTeam hebben een ruime expertise in het verleggen van leidingen in en rondom woningen en bedrijfspanden. Zij kunnen u op een vakkundige wijze van dienst zijn, zodat de kans op complicaties minimaal is. Denk bijvoorbeeld aan lekkages rond de leidingen!

Zelf leidingen verleggen in huis

Wilt u leidingen verleggen in uw woning? U kunt deze klus ook zelf uitvoeren! Op internet vindt u verschillende instructievideo’s en handleidingen, waarin wordt uitgelegd hoe u zelf leidingen kunt leggen of verleggen. Het is belangrijk om een dergelijk stappenplan precies te volgen, om te voorkomen dat leidingstukken niet goed op elkaar aansluiten na deze verlegd te hebben. Vaak hebben consumenten niet de juiste gereedschappen in huis, waardoor de aansluiting tussen twee leidingstukken speling bevat. Het leidingwater sijpelt via die speling naar buiten, met een vervelend waterschade tot gevolg.

Tip: vergeet voordat u aan de slag gaat met het verleggen van de leidingen niet eerst de hoofdkraan af te sluiten. Zo voorkomt u dat het water wegstroomt als u de leidingen openhaalt.

Hulp bij het verleggen van leidingen

De gespecialiseerde loodgieters van HomeTeam zijn u graag van dienst bij het verleggen van leidingen. Onze loodgieters voeren dergelijke werkzaamheden dermate vaak uit, dat de kans op lekkages in een later stadium minimaal is. Daarbij beschikken wij over de juiste gereedschappen om de leidingen voor u te verleggen!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions