Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Leidingen verleggen Steenwijk

Als u een nieuwe badkamer of keuken laat plaatsen, wilt u deze uiteraard geheel naar wens indelen. Soms is dit echter niet mogelijk, simpelweg omdat de leidingen op de verkeerde plaatsen liggen. Wilt u de indeling van de badkamer of keuken toch echt veranderen? Dan is het noodzakelijk de leidingen te verleggen. Dit kan HomeTeam voor u doen, vakkundig en snel.

Waterleidingen verplaatsen in de badkamer

Wilt u de indeling van uw badkamer veranderen? Dan kan HomeTeam u helpen de waterleidingen te verplaatsen. Dit is niet altijd nodig, maar wel als u uw nieuwe badkamer een hele andere indeling wil geven. Soms moeten alle waterleidingen verplaatst worden, vaak is het voldoende om een deel van de waterleidingen een andere plaats te geven. HomeTeam kan u hierover adviseren, zodat precies de juiste waterleidingen verplaatst worden.

Waterleidingen verplaatsen in de keuken

Ook als u de indeling van de keuken wil veranderen, bijvoorbeeld door een kookeiland te plaatsen, moeten de waterleidingen verplaatst worden. Ook dit kan HomeTeam voor u doen. Wij horen graag wat de nieuwe gewenste indeling van uw keuken is, zodat wij alle waterleidingen voor u kunnen verplaatsen. Dit doen wij zo snel mogelijk, zodat u uw keuken al op de korte termijn kunt plaatsen.

HomeTeam: een netwerk met ervaren bouwspecialisten

HomeTeam heeft een groot netwerk met bouwspecialisten. De bouwspecialisten die voor HomeTeam werken, hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het vak. Laat u uw waterleidingen verplaatsen door een HomeTeam expert, dan weet u zeker dat dit goed én snel gebeurt.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u direct een HomeTeam specialist uit Steenwijk en omgeving in wil huren voor het verplaatsen van uw waterleidingen, kunt u contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions