Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Loodgieter in Hoogeveen

Voor de uitvoering van uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden kunt u bij onze loodgieter in Hoogeveen terecht. Onze loodgieter heeft een ruime expertise in de uitvoering van uiteenlopende werkzaamheden, waardoor de kans op complicaties minimaal is. U moet er immers niet aan denken, dat u kort na het inschakelen van de hulp van een loodgieter in Hoogeveen te maken krijgt met een lekkage of een verstopping.

Voorbeelden van werkzaamheden die een loodgieter van HomeTeam voor u uit kan voeren, zijn: leidingen leggen of verleggen, het ontstoppen van de riolering, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op een afvoer, het aanleggen van de riolering, het installeren van een cv-ketel, enzovoorts. Dergelijke werkzaamheden kunnen we zowel in een woning, als in een bedrijfspand voor u uitvoeren!

Een nieuwe cv-ketel installeren

Wanneer uw cv-ketel al enkele jaren oud is, kan het aantrekkelijk zijn om uw cv-ketel te vervangen voor een nieuw model ketel. Dit geldt zeker als u momenteel nog gebruik maakt van de combinatie tussen een losse cv-ketel en een losse boiler. Een zogenaamde combiketel is een veel zuiniger apparaat, waarmee u jaarlijks flink op de energiekosten kunt besparen. Ook heeft een combiketel minder onderhoud nodig, waardoor u bespaart op de onderhoudskosten van de cv-ketel.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen cv-ketels, of wilt u direct een nieuwe cv-ketel laten installeren? Schakel een loodgieter in Hoogeveen van HomeTeam in!

Een cv-ketel laten onderhouden

Na de installatie van een nieuwe cv-ketel is het belangrijk dat u deze eens in de zoveel jaar laat onderhouden. Zonder dat u dit aan de buitenkant van de cv-ketel ziet, kunnen er grote hoeveelheden stof ontstaan aan de binnenzijde. Daarbij kunnen de onderdelen van cv-ketels slijten, waardoor deze op den duur vervangen moeten worden.

Onze loodgieter in Hoogeveen loopt uw cv-ketel na op stofhopen en slijtage. Waar nodig zal een loodgieter direct zorgen voor het vervangen van de versleten onderdelen. Zo wordt een storing zo goed mogelijk voorkomen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions