Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Loodgieter in Hoogeveen

Voor de uitvoering van uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden kunt u bij onze loodgieter in Hoogeveen terecht. Onze loodgieter heeft een ruime expertise in de uitvoering van uiteenlopende werkzaamheden, waardoor de kans op complicaties minimaal is. U moet er immers niet aan denken, dat u kort na het inschakelen van de hulp van een loodgieter in Hoogeveen te maken krijgt met een lekkage of een verstopping.

Voorbeelden van werkzaamheden die een loodgieter van HomeTeam voor u uit kan voeren, zijn: leidingen leggen of verleggen, het ontstoppen van de riolering, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op een afvoer, het aanleggen van de riolering, het installeren van een cv-ketel, enzovoorts. Dergelijke werkzaamheden kunnen we zowel in een woning, als in een bedrijfspand voor u uitvoeren!

Een nieuwe cv-ketel installeren

Wanneer uw cv-ketel al enkele jaren oud is, kan het aantrekkelijk zijn om uw cv-ketel te vervangen voor een nieuw model ketel. Dit geldt zeker als u momenteel nog gebruik maakt van de combinatie tussen een losse cv-ketel en een losse boiler. Een zogenaamde combiketel is een veel zuiniger apparaat, waarmee u jaarlijks flink op de energiekosten kunt besparen. Ook heeft een combiketel minder onderhoud nodig, waardoor u bespaart op de onderhoudskosten van de cv-ketel.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen cv-ketels, of wilt u direct een nieuwe cv-ketel laten installeren? Schakel een loodgieter in Hoogeveen van HomeTeam in!

Een cv-ketel laten onderhouden

Na de installatie van een nieuwe cv-ketel is het belangrijk dat u deze eens in de zoveel jaar laat onderhouden. Zonder dat u dit aan de buitenkant van de cv-ketel ziet, kunnen er grote hoeveelheden stof ontstaan aan de binnenzijde. Daarbij kunnen de onderdelen van cv-ketels slijten, waardoor deze op den duur vervangen moeten worden.

Onze loodgieter in Hoogeveen loopt uw cv-ketel na op stofhopen en slijtage. Waar nodig zal een loodgieter direct zorgen voor het vervangen van de versleten onderdelen. Zo wordt een storing zo goed mogelijk voorkomen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions