Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Loodgieter in Meppel

Bent u op zoek naar een erkende loodgieter in Meppel of omgeving? HomeTeam helpt u graag verder! Met een team van professionele loodgieters helpen wij u bij zeer uiteenlopende werkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. Denk bijvoorbeeld aan het leggen of verleggen van leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op de afvoer, het installeren van een nieuwe cv-ketel, enzovoorts. Dergelijke werkzaamheden kunnen behoorlijk lastig zijn als u zelf geen ervaring heeft met loodgieterswerk. Daarbij moet u er toch niet aan denken, dat u in een vroeg stadium te maken krijgt met vervelende complicaties zoals een lekkage of een verstopping?

Hulp bij een nieuw-, aan- of verbouw

Wanneer u met een nieuw-, aan- of verbouw project bezig bent kunt u er bijna niet aan ontkomen: loodgieterswerkzaamheden. HomeTeam biedt u een loodgieter in Meppel met een ruime expertise in uiteenlopende werkzaamheden. Wij staan u graag bij vanaf het begin van de nieuw-, aan- of verbouw, tot aan de uiteindelijke oplevering hiervan.

Door de hulp van een professionele loodgieter in Meppel in te schakelen bent u ervan verzekerd dat de kans op complicaties minimaal is. Voorbeelden van complicaties die geregeld voorkomen zijn bijvoorbeeld verstoppingen in de afvoer of lekkages rond het aansluitpunt tussen twee leidingstukken.

Onderhoud uit laten voeren door een loodgieter

Naast het feit dat een loodgieter in Meppel u kan helpen bij loodgieterswerkzaamheden tijdens een nieuw-, aan- of verbouw, kan een loodgieter u ook met verschillende onderhoudswerkzaamheden van dienst zijn. Zo is het sterk aan te raden om de afvoer van uw woning eens in de zoveel tijd door te laten spuiten om verstoppingen tegen te gaan, de leidingen na te lopen op beginnende slijtage en de cv-ketel te onderhouden om storingen te voorkomen.

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van een loodgieter in Meppel?
Schakel de hulp van HomeTeam in!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions