Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Loodgieter in Steenwijk

Een loodgieter in Steenwijk kan u met sterk uiteenlopende werkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand van dienst zijn. Zo helpt een loodgieter u bij het leggen of verleggen van leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op een afvoer, het onderhouden van de cv-ketel en radiatoren, het verhelpen van lekkages, enzovoorts. Door de hulp van een erkende loodgieter in Steenwijk in te schakelen minimaliseert u de kans op vervelende complicaties zoals lekkages en verstoppingen.

Veel consumenten proberen leidingen zelf aan te leggen, waarbij er geregeld speling ontstaat rondom de aansluiting van twee leidingstukken. Het leidingwater sijpelt hierdoor langzaamaan uit de leidingen, waarna het in uw vloeren of muren trekt. De schimmelplekken die hierbij kunnen ontstaan zijn erg lastig te verhelpen.

Hulp bij een verstopt riolering in huis

Naast lekkages vormen ook verstoppingen in het riool een grote ergernis voor veel woningbezitters. Niet alleen kan een verstopping in de riolering een nare stank met zich meebrengen, ook zorgt een verstopte riolering er in het ergste geval voor dat u sanitaire voorzieningen niet meer kunt gebruiken. Een loodgieter in Steenwijk kan u helpen bij het ontstoppen van het riool, door deze onder een hoge druk door te spuiten. Hierbij zullen de verstoppingen letterlijk voor u worden opgelost.

Een loodgieter van HomeTeam zal u echter niet alleen helpen met het doorspuiten van de riolering, wij geven u ook graag handige tips om een nieuwe verstopping tegen te gaan!

Onderhoud aan leidingen uitvoeren

Leidingen kunnen door de jaren heen enigszins versleten raken, waardoor aansluitpunten tussen twee leidingstukken verzwakken. Laat uw leidingen eens in de zoveel jaar nakijken door een erkende loodgieter in Steenwijk, om vervelende lekkages te voorkomen. Waar nodig zal de loodgieter u direct helpen met het vervangen van versleten aansluitstukken tussen leidingen.

Direct een loodgieter in Steenwijk inschakelen? Neem contact op met HomeTeam!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions