Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Loodgieter in Steenwijk

Een loodgieter in Steenwijk kan u met sterk uiteenlopende werkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand van dienst zijn. Zo helpt een loodgieter u bij het leggen of verleggen van leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op een afvoer, het onderhouden van de cv-ketel en radiatoren, het verhelpen van lekkages, enzovoorts. Door de hulp van een erkende loodgieter in Steenwijk in te schakelen minimaliseert u de kans op vervelende complicaties zoals lekkages en verstoppingen.

Veel consumenten proberen leidingen zelf aan te leggen, waarbij er geregeld speling ontstaat rondom de aansluiting van twee leidingstukken. Het leidingwater sijpelt hierdoor langzaamaan uit de leidingen, waarna het in uw vloeren of muren trekt. De schimmelplekken die hierbij kunnen ontstaan zijn erg lastig te verhelpen.

Hulp bij een verstopt riolering in huis

Naast lekkages vormen ook verstoppingen in het riool een grote ergernis voor veel woningbezitters. Niet alleen kan een verstopping in de riolering een nare stank met zich meebrengen, ook zorgt een verstopte riolering er in het ergste geval voor dat u sanitaire voorzieningen niet meer kunt gebruiken. Een loodgieter in Steenwijk kan u helpen bij het ontstoppen van het riool, door deze onder een hoge druk door te spuiten. Hierbij zullen de verstoppingen letterlijk voor u worden opgelost.

Een loodgieter van HomeTeam zal u echter niet alleen helpen met het doorspuiten van de riolering, wij geven u ook graag handige tips om een nieuwe verstopping tegen te gaan!

Onderhoud aan leidingen uitvoeren

Leidingen kunnen door de jaren heen enigszins versleten raken, waardoor aansluitpunten tussen twee leidingstukken verzwakken. Laat uw leidingen eens in de zoveel jaar nakijken door een erkende loodgieter in Steenwijk, om vervelende lekkages te voorkomen. Waar nodig zal de loodgieter u direct helpen met het vervangen van versleten aansluitstukken tussen leidingen.

Direct een loodgieter in Steenwijk inschakelen? Neem contact op met HomeTeam!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions