Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Riolering aanleggen

Bent u van plan om op korte termijn een nieuwe woning te (laten) bouwen, of wilt u een bestaande woning uitbouwen met een extra toilet of badkamer? Een loodgieter van HomeTeam kan u helpen bij het aanleggen van de riolering. Het aanleggen van de riolering is een nauwkeurige en soms best ingewikkelde klus. U wilt immers voorkomen dat u kort na de oplevering van uw woning te maken krijgt met een lekkage rond of een verstopping in de riolering.

Tip: wilt u een riolering zelf aanleggen? Op internet vindt u handige instructievideo’s en stappenplannen om een riolering aan te kunnen leggen. Wanneer u een dergelijk stappenplan volgt is het erg belangrijk dat u de stappen nauwkeurig volgt, om complicaties in een later stadium te voorkomen.

Werk van een loodgieter: riolering aanleggen

Een riolering aanleggen is een veel voorkomende werkzaamheid voor loodgieters. Bij het aanleggen van de rioleringen is het belangrijk om de verschillende rioleringstukken naadloos op elkaar aan te laten sluiten, zodat er geen speling tussen de verschillende rioleringstukken ontstaat. Dit zou ertoe kunnen leiden dat het rioleringswater uit de riolering sijpelt en zo voor waterschade aan uw muren of vloeren zorgt. Daarbij moeten de rioleringsstukken zo gelegd worden, dat de kans op verstoppingen in de riolering minimaal wordt.

Sanitair aansluiten op de riolering

Naast het aanleggen van de riolering zelf, helpen de loodgieters van HomeTeam u tevens graag bij het aansluiten van sanitair op de riolering. Ook bij het aansluiten van sanitair op de riolering is het belangrijk dat speling tussen de afvoer van een toilet of douche en de rioleringsbuizen geminimaliseerd wordt. Daarbij wilt u vanzelfsprekend dat de aansluiting zo min mogelijk zichtbaar is in uw badkamer of toilet.

Na het aanleggen van de riolering en het aansluiten van de sanitaire voorzieningen op de riolering, kunnen onze loodgieters u eens in de zoveel tijd van dienst zijn met het doorspuiten van de afvoer.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions