Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Riolering aanleggen

Bent u van plan om op korte termijn een nieuwe woning te (laten) bouwen, of wilt u een bestaande woning uitbouwen met een extra toilet of badkamer? Een loodgieter van HomeTeam kan u helpen bij het aanleggen van de riolering. Het aanleggen van de riolering is een nauwkeurige en soms best ingewikkelde klus. U wilt immers voorkomen dat u kort na de oplevering van uw woning te maken krijgt met een lekkage rond of een verstopping in de riolering.

Tip: wilt u een riolering zelf aanleggen? Op internet vindt u handige instructievideo’s en stappenplannen om een riolering aan te kunnen leggen. Wanneer u een dergelijk stappenplan volgt is het erg belangrijk dat u de stappen nauwkeurig volgt, om complicaties in een later stadium te voorkomen.

Werk van een loodgieter: riolering aanleggen

Een riolering aanleggen is een veel voorkomende werkzaamheid voor loodgieters. Bij het aanleggen van de rioleringen is het belangrijk om de verschillende rioleringstukken naadloos op elkaar aan te laten sluiten, zodat er geen speling tussen de verschillende rioleringstukken ontstaat. Dit zou ertoe kunnen leiden dat het rioleringswater uit de riolering sijpelt en zo voor waterschade aan uw muren of vloeren zorgt. Daarbij moeten de rioleringsstukken zo gelegd worden, dat de kans op verstoppingen in de riolering minimaal wordt.

Sanitair aansluiten op de riolering

Naast het aanleggen van de riolering zelf, helpen de loodgieters van HomeTeam u tevens graag bij het aansluiten van sanitair op de riolering. Ook bij het aansluiten van sanitair op de riolering is het belangrijk dat speling tussen de afvoer van een toilet of douche en de rioleringsbuizen geminimaliseerd wordt. Daarbij wilt u vanzelfsprekend dat de aansluiting zo min mogelijk zichtbaar is in uw badkamer of toilet.

Na het aanleggen van de riolering en het aansluiten van de sanitaire voorzieningen op de riolering, kunnen onze loodgieters u eens in de zoveel tijd van dienst zijn met het doorspuiten van de afvoer.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions