Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Riolering aanleggen Meppel

Als u een nieuw huis laat bouwen of uw huidige woning gaat verbouwen, heeft u (deels) een nieuwe riolering nodig. U kunt deze niet zelf aanleggen, simpelweg omdat het plaatsen van leidingen een specialistische klus is. HomeTeam koppelt u graag uit een rioleringsspecialist bij u in de omgeving, die bij u langskomt in Meppel om uw nieuwe riool aan te leggen.

Een nieuwe riolering laten leggen

HomeTeam heeft meerdere rioleringsexperts in het bouwnetwerk. Zij werken niet alleen met bestaande rioleringen, maar kunnen ook nieuwe leidingen plaatsen. Op basis van de bouwtekening van uw nieuwe woning of verbouwing gaan zij aan de slag. Ze werken niet alleen nauwkeurig, maar ook snel. Huurt u een rioleringsexpert van HomeTeam in, dan weet u zeker dat u snel door kunt naar de volgende stap van uw bouw of verbouwing.

Andere diensten van HomeTeam

De rioleringsexperts van HomeTeam kunnen niet alleen nieuwe rioleringen aanleggen, maar kunnen uw riool ook onderhouden, repareren en eventueel deels vervangen. En heeft u te maken met een verstopt riool? Dan komt een van onze rioleringsexperts graag bij u langs om deze verstopping te verhelpen.

HomeTeam: garantie op kwaliteit

HomeTeam werkt alleen met vakkundige, ervaren en betrouwbare bouwspecialisten. Huurt u een van onze professionals in, dan heeft u een garantie op kwaliteit. Laat u een nieuw riool plaatsen door een HomeTeam expert, dan weet u simpelweg zeker dat dit goed gebeurt.

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag om u een duidelijker beeld te geven van onze organisatie. 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions