Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Riolering verstopt

Naar de riolering hoeft u gelukkig nooit om te kijken. Pas als de riolering verstopt is, wordt u zich echt bewust van het bestaan. Wanneer het riool verstopt is, gaat dat meestal gepaard met vervelende geurtjes en veel waterproblemen. Zo zal het water in de douche, wasbak en gootsteen niet goed meer weglopen en zal de wc moeite hebben met doortrekken of zelfs overlopen. In sommige gevallen zorgt dit voor waterschade, iets wat zeer moeilijk te herstellen is. Als uw riolering verstopt is, kunt u dus het beste zo snel mogelijk een loodgieter met verstand van zaken inschakelen, zodat dit probleem binnen een mum van tijd verholpen kan worden. Door een professionele loodgieter in te schakelen, voorkomt u snel en gemakkelijk meer schade en ongemak.

Moderne loodgieters

De loodgieter van tegenwoordig heeft heel wat oplossingen klaarliggen wanneer uw riool verstopt is. Moderne hulpmiddelen kunnen de bron van de problemen snel aan het licht brengen en andere hedendaagse technieken kunnen er voor zorgen dat deze problemen in de kiem worden gesmoord. Dat is dan ook het grote voordeel van een moderne, professionele loodgieter ten opzichte van uw eigen pogingen om uw riolering te redden. U beschikt waarschijnlijk niet over alle handige hulpmiddelen en de kennis om deze technieken succesvol in te zetten. Wanneer uw riolering verstopt is, is een professionele loodgieter dan ook uw beste vriend. Als u er op tijd bij bent, zult u waarschijnlijk niets overhouden aan dit rioolprobleem.

Loodgieter van HomeTeam

HomeTeam beschikt over een groot netwerk aan loodgieters en is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Is er sprake van een noodgeval, dan hoeft u dus alleen maar contact met ons op te nemen en binnen korte tijd staat er een professionele loodgieter of rioolontstopper bij u op de stoep. Voor u het weet, bent u van uw rioolprobleem af.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions