Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Riool ontstoppen

Een verstopte riolering is voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen. Niet alleen zorgt een verstopping in de riolering voor een vervelend, langblijvende stank, ook kan een verstopping ervoor zorgen dat u niet langer gebruik kunt maken van uw sanitaire voorzieningen in huis. Voor het ontstoppen van uw riool in huis of in een bedrijfspand kunt u de hulp van de loodgieters van HomeTeam inschakelen. Onze loodgieters hebben een ruime expertise in het ontstoppen van de riolering, zodat de verstopping al snel weer voor u verholpen is.

Riool ontstoppen onder een hoge druk

Een riool ontstoppen wordt vaak gedaan met een waterstraal, die onder een hoge druk door de riolering wordt gespoten. Hiermee worden de verstoppingen letterlijk voor u opgelost in de riolering! Het is sterk aan te raden om een riool niet eenmalig te laten ontstoppen, maar dit zeker eens per jaar te doen. Zo worden beginnende verstoppingen tijdelijk voor u opgelost, zodat de kans op een nieuwe verstopping van de riolering minimaal wordt.

Het ontstoppen van een riool kunt u vaak niet zelf doen, omdat een hogedrukspuit niet toereikend genoeg is. Wel kunt u de kans op een verstopping in uw afvoer minimaliseren!

Tips: een verstopte afvoer voorkomen

Het voorkomen van een verstopte riolering begint bij het weren van restafval uit het riool. Restafval komt voor in de vorm van etensresten die bij het afspoelen van de borden en pannen in de riolering terechtkomen, een overmatig gebruik van toiletpapier of kleine blaadjes en takjes die via de regenpijp in de riolering terechtkomen. Het restafval zinkt in de riolering naar de bodem, waardoor het niet langer kan worden meegevoerd door het water. Gebruik daarom altijd een zeefje in de gootsteen, plaats een kapje over de regenpijp en beperk het gebruik van toiletpapier.

Naarmate de tijd vordert zal de verstopping namelijk steeds groter worden, waardoor een serieuze verstopping ontstaat. Een dergelijke verstopping kan alleen onder een hoge druk voor u worden verholpen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions