Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Riool ontstoppen

Een verstopte riolering is voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen. Niet alleen zorgt een verstopping in de riolering voor een vervelend, langblijvende stank, ook kan een verstopping ervoor zorgen dat u niet langer gebruik kunt maken van uw sanitaire voorzieningen in huis. Voor het ontstoppen van uw riool in huis of in een bedrijfspand kunt u de hulp van de loodgieters van HomeTeam inschakelen. Onze loodgieters hebben een ruime expertise in het ontstoppen van de riolering, zodat de verstopping al snel weer voor u verholpen is.

Riool ontstoppen onder een hoge druk

Een riool ontstoppen wordt vaak gedaan met een waterstraal, die onder een hoge druk door de riolering wordt gespoten. Hiermee worden de verstoppingen letterlijk voor u opgelost in de riolering! Het is sterk aan te raden om een riool niet eenmalig te laten ontstoppen, maar dit zeker eens per jaar te doen. Zo worden beginnende verstoppingen tijdelijk voor u opgelost, zodat de kans op een nieuwe verstopping van de riolering minimaal wordt.

Het ontstoppen van een riool kunt u vaak niet zelf doen, omdat een hogedrukspuit niet toereikend genoeg is. Wel kunt u de kans op een verstopping in uw afvoer minimaliseren!

Tips: een verstopte afvoer voorkomen

Het voorkomen van een verstopte riolering begint bij het weren van restafval uit het riool. Restafval komt voor in de vorm van etensresten die bij het afspoelen van de borden en pannen in de riolering terechtkomen, een overmatig gebruik van toiletpapier of kleine blaadjes en takjes die via de regenpijp in de riolering terechtkomen. Het restafval zinkt in de riolering naar de bodem, waardoor het niet langer kan worden meegevoerd door het water. Gebruik daarom altijd een zeefje in de gootsteen, plaats een kapje over de regenpijp en beperk het gebruik van toiletpapier.

Naarmate de tijd vordert zal de verstopping namelijk steeds groter worden, waardoor een serieuze verstopping ontstaat. Een dergelijke verstopping kan alleen onder een hoge druk voor u worden verholpen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions