Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Riool onstoppen Steenwijk

Is uw riool verstopt? Dan kunt u de riolering zelf proberen te ontstoppen, maar u kunt ook een specialist inschakelen. Laat u de verstopping verhelpen door een rioolexpert van HomeTeam, dan weet u zeker dat de verstopping op exact de juiste manier bestreden wordt.

HomeTeam: voor alle soorten verstoppingen

Wij kunnen u helpen als uw toilet verstopt is, maar ook als de douche niet meer doorloopt, het bad verstopt is of het water in de wasbak in de keuken niet meer weg kan lopen. Zelfs als uw wasmachine of vaatwasser verstopt is, kunnen wij u helpen. Onze specialisten hebben zo veel ervaring in het vak, dat zij alle soorten verstoppingen kunnen verhelpen.

Een hardnekkige verstopping verhelpen

Ook als u te maken heeft met een hardnekkige verstopping, kunt u contact opnemen met HomeTeam. Bent u al uren bezig om de verstopping te verhelpen of komt de verstopping steeds terug, ook als u deze verholpen heeft? Dan staan wij voor u klaar, want HomeTeam gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Professionele én snelle hulp van HomeTeam

Wij begrijpen dat het erg vervelend is als uw riolering verstopt is. Daarom komen wij zo snel mogelijk bij u langs om de verstopping te verhelpen. Voor u het weet, kunt u uw toilet, douche, bad of wasbak weer als vanouds gebruiken. Uiteraard bieden wij ook professionele hulp op hoog niveau, zoals u van ons gewend bent.

Verstopte riolering? Neem contact op

Is uw riolering verstopt en wilt u hier snel iets aan doen? Neem dan contact op met HomeTeam en laat uw riool ontstoppen door een van onze rioolexperts uit Steenwijk en omgeving. Meer weten over onze werkwijze voor u een afspraak maakt? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions