Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Riool ontstoppen Meppel

Is uw riolering verstopt en heeft u al alles geprobeerd om het riool te ontstoppen? Dan kunt u een specialist inhuren om de riolering vakkundig én snel te laten ontstoppen. HomeTeam heeft diverse rioolexperts in het netwerk. Enkele van hen zijn ook werkzaam in uw woonplaats en komen graag naar u toe om uw rioolverstopping te verhelpen.

Waarom een expert inhuren bij rioolproblemen?

U kunt een verstopping in de riolering zelf verhelpen, maar dit gaat vaak niet zo gemakkelijk. Ook loopt u in dit geval altijd het risico dat u uw leidingen beschadigt, bijvoorbeeld door bijtende ontstoppingsmiddelen te gebruiken. Huurt u een rioolexpert in om uw riolering te laten nakijken, dan weet u zeker dat uw verstopping op de juiste manier verdwijnt. Dit betekent dat de verstopping snel weg is, zonder uw riolering te beschadigen.

HomeTeam: ook voor hardnekkige verstoppingen

Zit uw rioolverstopping erg diep of komt de verstopping steeds terug? Dan staan wij ook voor u klaar. Wij kunnen oppervlakkige en kleine verstoppingen voor u oplossen, maar ook diep liggende of hardnekkige verstoppingen. Sterker nog, onze rioolexpert gaat pas naar huis als uw riolering weer naar behoren werkt. Is hier een kleine reparatie voor nodig of moet een deel van uw riolering vervangen worden? Dan kan onze expert dit direct voor u doen.

Snel een expert op locatie? Neem contact op

Wilt u die vervelende verstopping in uw riolering zo snel mogelijk laten verdwijnen? Neem dan contact met ons op en wij sturen direct een rioolexpert naar uw woning of bedrijfspand in Meppel. Voor u het weet, werkt uw riolering weer als vanouds.

Vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag, zodat u een duidelijk beeld krijgt van onze organisatie.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions