Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Riool verstopt

U merkt er dagelijks weinig van, maar de riolering in uw woning of pand zorgt ervoor dat afvalwater in goede banen wordt weggeleid. Is er een probleem met de riolering, dan merkt u daar wel direct de gevolgen van. Nare luchten die zich verspreiden, water in de douchebak of wasbak dat niet goed wegloopt of zelfs een verstopt toilet dat overloopt. Lekkages en verstoppingen van de riolering kunnen zorgen voor waterschade. Waterschade ten gevolge van een riool dat verstopt is, betekent vaak nog verder herstel- en reparatiewerk. Is er een probleem met de riolering van uw woning of pand, dan is het belangrijk dit zo snel mogelijk door een specialist op te laten lossen. In dat geval bent u bij HomeTeam aan het juiste adres.

Riool verstopt: kleine aanpassingen of grote reparaties

HomeTeam beschikt over een team van ervaren loodgieters, die te maken krijgen met allerhande klussen van verschillende omvang. Een kleine klus zoals het aansluiten van een wasmachine of het verhelpen van een kraanlekkage, tot grote reparaties zoals het vervangen van een toilet of leiding behoren allemaal tot hun specialiteit. Niet alleen op particulier gebied staan zij voor u klaar, maar ook voor zakelijke opdrachten kunt u contact met ons opnemen. Bij een verstopt riool is het zaak dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost om verdere schade te voorkomen. Met speciale apparatuur en professionele kennis van het vakgebied, wordt het probleem gedetecteerd en verholpen. Op die manier kunt u weer rekenen op een betrouwbare rioolafvoer.

Riool verstopt? Neem direct contact op!

Wilt u meer weten over de diensten van HomeTeam of heeft u direct hulp nodig op het gebied van riolering? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0900 – 678 00 00. Voor u als privéconsument staan wij klaar, maar ook voor zakelijke opdrachten kunt u op ons rekenen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions