Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Riool verstopt

U merkt er dagelijks weinig van, maar de riolering in uw woning of pand zorgt ervoor dat afvalwater in goede banen wordt weggeleid. Is er een probleem met de riolering, dan merkt u daar wel direct de gevolgen van. Nare luchten die zich verspreiden, water in de douchebak of wasbak dat niet goed wegloopt of zelfs een verstopt toilet dat overloopt. Lekkages en verstoppingen van de riolering kunnen zorgen voor waterschade. Waterschade ten gevolge van een riool dat verstopt is, betekent vaak nog verder herstel- en reparatiewerk. Is er een probleem met de riolering van uw woning of pand, dan is het belangrijk dit zo snel mogelijk door een specialist op te laten lossen. In dat geval bent u bij HomeTeam aan het juiste adres.

Riool verstopt: kleine aanpassingen of grote reparaties

HomeTeam beschikt over een team van ervaren loodgieters, die te maken krijgen met allerhande klussen van verschillende omvang. Een kleine klus zoals het aansluiten van een wasmachine of het verhelpen van een kraanlekkage, tot grote reparaties zoals het vervangen van een toilet of leiding behoren allemaal tot hun specialiteit. Niet alleen op particulier gebied staan zij voor u klaar, maar ook voor zakelijke opdrachten kunt u contact met ons opnemen. Bij een verstopt riool is het zaak dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost om verdere schade te voorkomen. Met speciale apparatuur en professionele kennis van het vakgebied, wordt het probleem gedetecteerd en verholpen. Op die manier kunt u weer rekenen op een betrouwbare rioolafvoer.

Riool verstopt? Neem direct contact op!

Wilt u meer weten over de diensten van HomeTeam of heeft u direct hulp nodig op het gebied van riolering? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0900 – 678 00 00. Voor u als privéconsument staan wij klaar, maar ook voor zakelijke opdrachten kunt u op ons rekenen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions